Komentara: 0
Pregleda: 3568

Zavod za urbanizam osvojio prestižnu nagradu

10.11.2011. u 15:02h
Izvor: SuMedija
Zavod za urbanizam osvojio prestižnu nagradu

Na 20.-tom jubilarnom međunarodnom Salonu urbanizma održanom u Nišu, na Dan urbanizma, 08. novembra 2011. Zavod za urbanizam grada Subotice prezentovao je svoj rad: „Urbanistički projekat za urbanističko-arhitektonsku razradu lokacije namenjene za izgradnju sadržaja turističkog kompleksa – VINARIJE „ZVONKO BOGDAN“. Autori projekta su Kornelija Evetović Cvijanović, Dragana Mijatović, Norbert Molnar Gabor i Milorad Đurić. U najzahtevnijoj oblasti (Urbanistički projekti), u konkurenciji preko 100 pristiglih radova iz zemlje i inostranstva, Zavod je osvojio 2. nagradu. Direktoru Zavoda, mr Draganu Trklji, nagradu je uručio predsednik žirija Salona, mr Dragan Radivojević.

Uručivanju nagrade prisustvovali su i predsednik evropskog Saveta urbanista gosp. Žoao Težeria (Joao Teixeria), predsednik Udruženja urbanista Srbije mr Dušan Minić kao i podpredsednica inženjerske Komore Srbije g-đa Tatjana Đorđević.

Salon urbanizma se održava u kontinuitetu 20 godina i predstavlja najznačajniji Forum u oblasti urbanizma i prostornog planiranja. Zavod za urbanizam grada Subotice se svake godine predstavlja na Salonu sa svojim radovima. U proteklih 5 godina, Zavod je osvojio 4 nagrade na Salonima urbanizma. To potvrđuje kontinuitet kvalitetnog rada ljudi u Zavodu kao i prepoznavanje istog od strane stručnih žirija Salona prilikom nagrađivanja.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3568
Povezane teme

Zavod za urbanizam

dragan trklja

vinarija Zvonko Bogdan

urbanistički projekat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.