Komentara: 4
Pregleda: 4022
Foto

Zavičajna zajednica "Republika Srpska " Subotica donirala računarsku opremu OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

08.05.2015. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
U sklopu obeležavanja godišnjice osnivanja ZZ "Republika Srpska" Subotica organizovala je humanitarnu akciju kroz koju su od prikupljenih sredstava OiSŠ "Žarko Zrenjanin" donirani računar i monitor.
Zavičajna zajednica "Republika Srpska " Subotica donirala računarsku opremu OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Prvih par dana maja proteklo je u obeležavanju 1. rođendana Zavičajne zajednice "Republika Srpska" Subotica koje je pratila humanitarna akcija uz obalu Palića u kojoj su prikupljena sredstva za pomoć Osnovnoj i srednjoj školi "Žarko Zrenjanin" iz Subotice, a od kojih je kupljen računar i monitor koji će po rečima zamenika direktora biti od velike pomoći u radu korisnicima ove ustanove.

Milorad Ćopić, predsednik Izvršnog odbora ZZ "Republika Srpska" Subotica zahvalio se svima koji su dali doprinos da se i pored lošeg vremena na Paliću prikupe značajna sredstva sa kojima se pomogao rad OiSŠ "Žarko Zrenjanin".

- "Zahvaljujem se svim građanima koji su učestvovali u ovoj akciji, kao i književnici Kosavi Vuki Mutabdžiji koja je tom prilikom prodavala svoju knjigu "Vruće leto" i čiji je kompletan prihod otišao u donaciju. Kada smo organizovali ovu humanitarnu akciju imali smo više predloga, ali ipak smo se jednoglasno odlučili da to bude ova škola." - izjavio je Ćopić i dodao je ovo samo početak humanitarnog rada koji je planiran kroz delovanje ove Zavičane zajednice.

Zavičajna zajednica "Republika Srpska " Subotica donirala računarsku opremu OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Milorad Ćopić i Aleksandar Božić

Aleksandar Božić, pomoćnik direktora OiSŠ "Žarko Zrenjanin" zahvalio se ZZ "Republika Srpska" Subotica na vrednoj donaciji i sluhu koji su imali, među mnogim donatorima, za tešku sutuaciju u kojoj se nalazi ova obrazovna ustanova.

- "Ova računarska oprema dobro će doći našoj ustanovi s obzirom da smo sve češće u potrebi da putem modernih tehnologija obrađujemo podatke i koristimo istu za unapređenje rada i poslovanja." - kratko je prokomentarisao Božić.

Izvor: Subotica.com
Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme Donacija računarske opreme
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4022

Povezana vest

Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

donacija školi Žarko Zrenjanin

donacija

zavičajna zajednica republika srpska subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.