Komentara: 2
Pregleda: 2766

Zaplena na Horgošu

22.02.2009. u 14:13h
Izvor: RTV Yueco
<p>Carinici na graničnom prelazu Horgo&scaron; zaplenili 25 uzoraka poludragog kamena opal i četiri komada nakita sa tim poludragim kamenom. Uprava carina je saop&scaron;tila da su na graničnom prelazu Horgo&scaron;, na ulazu u Srbiju, carinici prona&scaron;li i zaplenili 25 uzoraka poludragog kamena opal i četiri komada nakita sa tim poludragim kamenom.</p>
Zaplena na Horgošu

Nakit i uzorci opala su otkriveni u autobusu švajcarskih registarskih oznaka koji je saobraćao na liniji Cirih- Paraćin, a njihova vrednost će biti utvrđena naknadno, navodi se u saopštenju.

Pretpostavlja se da je poreklo poludragog kamena Australija.

Nakit i uzorci opala nalazili su se u koverti za avionski saobraćaj u putnoj torbi koja je bila u prostoru između zadnjeg i predzadnjeg reda sedišta.

U koverti je pronađena i dokumentacija o dve ponude za poludrago kamenje i nakit, objavljene preko Interneta.

U saopštenju se navodi da je protiv vozača autobusa B.Z. koji je srpski državljanin, pokrenut prekršajni postupak. (rts)

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2766
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.