Komentara: 0
Pregleda: 1422

Zapaženi rezultati biciklista Spartaka na drumskom prvenstvu Vojvodine

14.10.2015. u 09:22h
Izvor: Subotica.com
Biciklisti Spartaka učestvovali su za vikend na dve trke, u Kovilju i Nišu. Tom prilikom nastupili su brojni poletarci, kadeti, juniori i seniori, a neki od njih su ostvarili zapažene rezultate.
Zapaženi rezultati biciklista Spartaka na drumskom prvenstvu Vojvodine

Na drumskom prvenstvu Srbije održanom u subotu u Kovilju nastupili su Spartakovi poletarci, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori. U zrasnoj kategoriji poletaraca Mar Perčić zauzeo je 3. mesto na deonici dugoj 14 kilometara. Kod mlađih kadeta vozio se 21 kilometar, a prva četiri mesta zauzeli su Spartakovi takmičari - Marko Bajić, Luka Išpanović, Dino Avdić i Akoš Kulčar.

Prva dva mesta u uzrastu kadeta na stazi dugoj 35 kilometara zauzeli su David Kulčar i Nikola Skelić, kao i juniori Dario Nimčević i Dimitrije Žarković Đolai koji su vozili 70 km. Kod seniora, takođe na stazi dugoj 70km, Milan Dragojević je zauzeo 3. mesto.

Narednog dana u Nišu održan je poslednji Kup Srbije u sezoni na kojem su nastupili i biciklisti Spartaka, a koji su ostavrili sledeće rezultate: u klasi poletaraca (9.6km) Mark Perčić je stigao drugi na cilj, dok su mlađi kadeti na stazi dugoj 19,2km zauzeli pozicije od 4. do 14.  Najbolji plasman je imao Luka IŠpanović (4.), zatim slede Marko Bajić (8.), Akoš Kulčar (10.) i Dino Avdić (14.). Na istom takmičenju junior Dimitrije Žarković Đolai na cilj je stigao drugi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1422
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

biciklistička trka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.