Komentara: 2
Pregleda: 6101

Zanimljivosti iz ZOO vrta

27.07.2012. u 15:20h
Toplo vreme i sezona godišnjih odmora, uticali su i na broj posetilaca vrta, kojih je tokom leta nešto manje. S druge strane, radovi u vrtu ne jenjavaju i rekonstrukcije su u punom jeku.
Zanimljivosti iz ZOO vrta

Unutrašnjost kućice za slona je uređena i u toku su radovi na oplemenjivanju spoljašnjeg prostora. Slonica Marta će uskoro uživati u vodopadu sa jezercetom i novoj hranilici.

Kod foka, radovi su privedeni kraju. Urađeno je senčenje bazena kako bi se usporio rast algi ali i smanjilo bleštavilo sunca u vodi koje škodi očima foka.

Najdinamičnije su aktivnosti na novoj volijeri za mrkog medveda. U toku je utvrđivanje obale i izrada brloga sa tunelom.

Za najmlađe posetioce je uređeno dečije igralište a postavljena je i nova interesantna tabla sa mačkama, divljim i domaćim pa posetioci mogu da uporede veličinu.

Kako toplo vreme pogoduje gmizavcima, iz jaja su se izlegle kornjače i gekoni, dok koati Džuli raste svakim danom i postaje sve nestašnija.

ZOO vrt Palić

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6101
Povezane teme

zološki vrt Palić

ZOO vrt Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.