Komentara: 2
Pregleda: 2201

Zamenica Pokrajinske ombudsmanke danas sa građanima Subotice

19.05.2015. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
Zamenica Pokrajinske zaštitnice građana će danas od 11 do 13 časova primati građane Subotice u prostorijama Zaštitnika građana grada Subotice u Gradskoj kući, u kancelariji broj 133 koja se nalazi na prvom spratu.
Zamenica Pokrajinske ombudsmanke danas sa građanima Subotice

Kao što smo najavili pre nekoliko dana, iz kancelarije Pokrajinskog zaštitnika građana stiglo je obaveštenje da će u danas, u vremenskom periodu od 11 do 13 časova, u prostorijama Zaštitnika građana grada Subotice biti upriličen prijem stranaka.

Kako se navodi u saopštenju građani i građanke će sa zamenicom ombudsmanke Aniko Muškinje Hajnrih moći da razgovaraju o ostvarivanju svojih ljudskih prava, da postave pitanja, podnesu pritužbu i dobiju pravne saveta, ističući da Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman štiti ljudska prava i slobode od povreda učinjenih od strane pokrajinske i opštinske uprave, kao i organizacija i javnih službi čiji je osnivač Pokrajina ili opština.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2201

Povezane vesti

Povezane teme

ombudsman

kancelarija zaštitnika građana Subotice

zaštitnik građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.