Komentara: 7
Pregleda: 2762

Zakrpljeno 700 kvadrata asfalta

04.02.2013. u 18:32h
Izvor: RTV Yueco
Tokom decembra i januara, po nalogu Direkcije za izgradnju grada, zakrpljeno je oko 700 kvadratnih metara udarnih rupa na putevima u gradu.
Zakrpljeno 700 kvadrata asfalta

S obzirom na to da nepovoljni vremenski uslovi za asfalt još uvek traju, konstantno se pojavljuju nove rupe, te se vozačima savetuje oprezna vožnja, pogotovo u vreme kada na putu ima vode, pa rupe nisu vidljive. U Direkciji za izgradnju grada kažu da je, u odnosu na pretodne dve godine, mnogo manje pritužbi od strane vozača, zahvaljujući konstantnom popunjavanju udarnih rupa.

Oni koji se svakodnevno susreću sa udarnim rupama, i koji najbolje znaju gde se one nalaze, jesu taksisti. Ipak dešava se da je i oni previde, ili ulete u neku novu rupu, baš kao što se desilo jednom taksisti dok smo razgovarali sa njegovim kolegom na ovu temu.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da je za razliku od pre dve godine stanje na putevima mnogo bolje, iz razloga što se ove godine radi na zimskom krpljenju rupa, što prethodnih godina nije bila praksa.

Direkciji i inspekciji pomažu i sami građani, odnosno vozači, koji na osnovu svog lošeg iskustva sa nekom od udarnih rupa prijavljuju lokaciju gde je potrebno izvršiti intervenciju i zakrpiti rupu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2762
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.