• Pregleda: 2453

Zakrpljeno 700 kvadrata asfalta

Tokom decembra i januara, po nalogu Direkcije za izgradnju grada, zakrpljeno je oko 700 kvadratnih metara udarnih rupa na putevima u gradu.
Zakrpljeno 700 kvadrata asfalta

S obzirom na to da nepovoljni vremenski uslovi za asfalt još uvek traju, konstantno se pojavljuju nove rupe, te se vozačima savetuje oprezna vožnja, pogotovo u vreme kada na putu ima vode, pa rupe nisu vidljive. U Direkciji za izgradnju grada kažu da je, u odnosu na pretodne dve godine, mnogo manje pritužbi od strane vozača, zahvaljujući konstantnom popunjavanju udarnih rupa.

Oni koji se svakodnevno susreću sa udarnim rupama, i koji najbolje znaju gde se one nalaze, jesu taksisti. Ipak dešava se da je i oni previde, ili ulete u neku novu rupu, baš kao što se desilo jednom taksisti dok smo razgovarali sa njegovim kolegom na ovu temu.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da je za razliku od pre dve godine stanje na putevima mnogo bolje, iz razloga što se ove godine radi na zimskom krpljenju rupa, što prethodnih godina nije bila praksa.

Direkciji i inspekciji pomažu i sami građani, odnosno vozači, koji na osnovu svog lošeg iskustva sa nekom od udarnih rupa prijavljuju lokaciju gde je potrebno izvršiti intervenciju i zakrpiti rupu.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman

povezane teme

7
sos Odgovori
To je povrsina 35 x 20 metara ,vece stete od ovog iznosa nanete su vozacima u rupama zalivenim vodom ,neuocljivim ali boze moj ko im je kriv nisu prilagodili voznju uslovima puta ,djabe im i zimske gume,TAKO ZAKON KAZE.!!!
ruzica Odgovori
A hvalile se demokrate u predizbornoj kampanji da su nam sve ulice asfaltirane i da bi nam mnogi mogli zavideti,kad ono zakrpa na zakrpi!
mile1 Odgovori
Mogli bi malo i po okolnim naseljima...i mi smo ljudi.
zakrpa na zakrpu Odgovori
AU ...............
samo da vidite na sta lici sad KARADJORDJEV PUT??????????
Rupa do RUPE :(
bubrezi otpadaju .....
tetka Odgovori
Žali bože para i posla za ta krpljenja. U mojoj ulici su KRPILI duboke udarne rupe na putu početkom decembra. Kiša pada, blato i smeće a oni nasuli tucanik pa posle nedelju dana /kad su ga auti već razneli/ krpe li krpe. Eno rupe opet na istim mestima.
MIMA Odgovori
normalno da su loši putevi!!!!! ma dignite sve i napravite normalno to već jednom' kao da samo kod nas pada kiša pa su uslovi loši!!! priča za decu!!! a da ne govorimo da jer vi krpite neko ni nema asfalt ';;;;npr kraj rolana romena.hvala!
Brane Odgovori
"... Mnogo manje prituzbi od strane vozaca, zahvaljujuci konstantnom popunjavanju udarnih rupa"

Ja bih rekao da je mnogo manje prituzbi od strane vozaca jer su isti prestali da veruju da njihove prituzbe neko uopste slusa i resava.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.