Komentara: 6
Pregleda: 2392

Zahuktava se sezona u hokeju na ledu

09.11.2015. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
Zahuktava se sezona u hokeju na ledu

"Naši hokejaši i dalje treniraju na betonu i željno očekujemo postavljanje ledene površine na Gradskom klizalištu. Bez obzira na to aktivno učestvujemo na svim turnirima i utakmicama u regionu" - istakao je Uroš Brestovac, trener mlađih kategorija HK "Spartak"

Hokej klub "Spartak" učestvovao je u nedelju sa dve svoje ekipe u kategoriji U8 na turniru "C" kategorije u mađarskom gradu Kiškoroš, na kojem su odigrali po četiri utakmice i zabeležili polovičan uspeh - četiri pobede i četiri poraza.

Iako na ovim turnirima nema zvaničnog proglašenja pobednika i vođenja rezultatske evidencije, treba istaći da je prvo mesto na turniru osvojila ekipa HK "Spartak II", dok je HK "Spartak I" zauzeo 3. mesto.

HK "Spartak I": Konakov Novak, Bem Karlo, Marton Leon, Benčić Mihajlo, Gubičak Paris Leon, Večić Aleksandar, Temunović Vanja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip i Nimčević Andrej. Trener: Brestovac Uroš

HK "Spartak II": Prčić David, Nađ Mateja, Nimčević Nemanja, Merković Bojan, Rajković Martin, Milodanović Ana, Kovačević Iva i Stantić Sara. Trener: Brestovac Uroš

Zahuktava se sezona u hokeju na ledu

Sledećeg vikenda, ekipa seniora HK Spartak će učestvovati na velikom tradicionalnom međunarodnom turniru "Skopje ice festival 2015" u Skoplju, što će ujedno biti i debi subotičke ekipe u ovoj sezoni.

Ekipa u glavni grad Makedonije putuje u mešovitom sastavu jer će se prvotimcima priključiti i 6-7 igrača iz juniorskog pogona koji polako treba da steknu preko potrebno iskustvo i da preuzimaju liderske pozicije u narednom periodu.

Zahuktava se sezona u hokeju na ledu

Posle ovog turnira kreće se i sa takmičenjem u sklopu Balkan hokej lige, koju će pored HK "Spartak" činiti i HK "Vukovi" (Sarajevo), HK "Slavija" (Sofija) i HK "Metalurg" (Skoplje). Liga će se igrati po turnirskom sistemu gde će svako od klubova / gradova biti domaćin jednom od njih, i gde se u tri dana igra svako sa svakim.

Takođe sledećeg vikenda, ali u Segedinu (Mađarska) biće održan turnir "B" kategorije za selekciju U10, na kojem će učestvovati i Spartak, ali i ekipa Girls Serbia U11 koju će činiti po 6 devojčica iz Spartaka i Partizana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2392
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.