Komentara: 7
Pregleda: 5645

Zahtevi za povrat oduzete imovine

28.02.2012. u 21:08h
Zahtevi za povrat oduzete imovine

Obaveštavaju se građani sa teritorije Grada Subotice da je Agencija za restituciju Republike Srbije objavila javni poziv za podnošenje zahteva za vraćanje oduzete imovine, odnosno obeštećenje.

Javni poziv kao i obrazac zahteva objavljeni su na internet stranici Agencije za restituciju: www.restitucija.gov.rs.

Zahtevi se podnose od 01. marta 2012. godine Agenciji za restituciju - nadležnoj područnoj jedinici i to isključivo preko šaltera pošte: 24101- SUBOTICA 1, Prvomajska 2-4, Subotica. Zahtevi se podnose u roku od dve godine od dana objavljivanja javnog poziva Agencije.

Shodno navedenom, Gradska uprava Grada Subotice će zainteresovanim građanima na njihov zahtev pružiti adekvatnu tehničku i pravnu pomoć u vezi sa popunjavanjem zahteva za vraćanje oduzete imovine, odnosno obeštećenje.

S tim u vezi Gradska uprava će obezbediti zainteresovanim građanima da bliže mestu svog stanovanja, odnosno u mesnim zajednicama, mesnim kancelarijama i uslužnom centru Gradske uprave Grada Subotice mogu neposredno:

a) preuzeti tekst javnog poziva preveden na mađarski i hrvatski jezik,
b) preuzeti propisani obazac zahteva i
c) uputiti pitanje radi davanja pojašnjenja vezanim za popunjavanje obrasca.

Istovremeno, građani se mogu putem telefona i elektronske pošte obratiti Kontakt centru Gradske uprave Grada Subotice i uputiti pitanje u vezi podnošenja predmetnog zahteva.

Kontakt telefon: 024/626-999 
E-mail: kontaktcentar (at) subotica.rs

Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 5645
Povezane teme

restitucija

zakon o restituciji

povrat oduzete imovine

povrat imovine u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.