Komentara: 2
Pregleda: 4403
Foto

Za vikend 13. Međunarodni oldtajmer susret

06.06.2024. u 08:00h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda biće upriličen 13. Međunarodni oldtajmer susret, a izložbe će biti organizovane na Paliću, Prozivci i u centru grada.
Za vikend 13. Međunarodni oldtajmer susret

Ljubitelji oldtajmer automobila imaće priliku da pogledaju  više od 60 starih automobila, a osim domaćina, učestvovaće i gosti iz čak devet zemalja.

Izložba na Paliću će biti upriličena u subotu (8. juna), od 10 do 14h, a istog dana od 17 do 19h bićemo na Prozivci kod bazena. U nedelju (9.juna), od 10 do 13h izložba starih automobila biće postavljena u centu grada kod Plave fontane - najavljuje Filip Bjelica, predsednik Međunarodnog oldtajmer kluba Subotica - Ove godine nam dolaze prijatelji iz Slovačke, Rumunije, Slovenije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine...

Za vikend 13. Međunarodni oldtajmer susretU okviru 13. Međunarodnog oldtajmer susreta upriličen je i likovni konkurs za decu nižih razreda osnovne škole. Autori tri najuspešnija rada biće nagrađeni peharom, dok će svi učesnici dobiti diplomu i medalju.

- U nedelju na izložbi će nam se pridružiti naši prijatelji iz Udruženja "Zajedno", kao i maturanti Gimnazije "Branislav Petronijević" i Tehničke škole iz Uba - dodaje Ivana Baić iz Međunarodnog oldtajemer kluba Subotica.

Za vikend 13. Međunarodni oldtajmer susret

Izvor: Subotica.com
Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera Najava 13. susreta oldtajmera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 4403
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

susret oldtajmera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.