Komentara: 29
Pregleda: 2527

Za uređenje atarskih puteva na severu Vojvodine iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 20 miliona dinara

23.04.2021. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Predstavnicima lokalnih samouprava u Vojvodini danas su u zNovom Sadu uručeni ugovori za sufinansiranje projekata u oblasti poljoprivrede, vodoprivrede i lokalnog razvoja, za šta je opredeljeno ukupno više od 773 miliona dinara.
Za uređenje atarskih puteva na severu Vojvodine iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 20 miliona dinara

U ime subotičke lokalne samouprave ugovor o subvenciji, vredan 20 miliona dinara za izgradnju atarskih puteva potpisao je gradonačelnik Stevan Bakić.

- Budžetom Grada Subotice za 2021. godinu predviđeno je 40 miliona dinara sa PDV-om za uređenje atarskih puteva.  Ovim značajnim sredstvima dobijenim od Pokrajine  za uređenje atarskih puteva obezbeđeno je ukupno 60 miliona dinara. To praktično znači da ćemo urediti oko 15 750 metara atarskih puteva - rekao je Bakić.

Za uređenje atarskih puteva na severu Vojvodine iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 20 miliona dinaraKako je naveo Bakić uređenje atarskih puteva je predviđeno da se radi u mesnim zajednicama Aleksandrovo, Đurđin, Žednik, Čantavir, Bački Vinogradi i Tavankut.

Iz pokrajinskog budzeta, posredstvom Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu danas su dodeljeni i ugovori jedinicama lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije za unapređivanje komunalne infrastrukture, vredni više od 33 miliona dinara.

Za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rasvetu Subotici je u Pokrajini opredeljeno milion dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 29
Pregleda: 2527
Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.