Komentara: 14
Pregleda: 3477

Za nastavak radova na Narodnom pozorištu obezbeđeno 223 miliona dinara

30.08.2017. u 15:06h
Izvor: Subotica.com
Pokrajinska vlada prihvatila je na današnjoj sednici informaciju o nastavku finansiranja subotičkog Narodnog pozorišta u 2017. godini, odnosno sedme faze projekta započetog još 2003. godine, potpisivanjem protokola o zajedničkom finansiranju, kojim je predviđeno da sredstva obezbeđuju Vlada Republike, Pokrajinska vlada i Grad Subotica.
Za nastavak radova na Narodnom pozorištu obezbeđeno 223 miliona dinara

Vlada Vojvodine zadužila je pokrajinsku Upravu za kapitalna ulaganja da koordinira aktivnosti i obavlja stručne poslove radi finansiranja VII faze ovog projekta, u iznosu od 223 miliona dinara, od čega je iznos od 111 miliona dinara obezbeđen iz budžeta Republike Srbije za 2017. godinu i biće prenet AP Vojvodini za ovu namenu. Inače, predviđena vrednost kompletne sedme faze projekta iznosi 250.290.737,08 dinara.

Izvođenje radova na zgradi Narodnog pozorišta u Subotici odvijalo se fazno, u skladu sa finansijskim mogućnostima investitora. Završetkom šeste faze radova, objekat će sa spoljašnje strane biti zatvoren, čime će se stvoriti mogućnost za zanatske, instalaterske i  enterijerske radove i završne radove na pojedinim blokovima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 3477

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

izgradnja narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.