Komentara: 16
Pregleda: 4312

Za dve godine u Bajmok uloženo preko 180 miliona dinara

09.07.2015. u 17:14h
Izvor: Agencija "Tanjug"
U Bajmok je u poslednje dve godine uloženo više od 180 miliona dinara iz raznih izvora, što je najveća svota u poslednjih deset godina, izjavio je gradonačelnik Subotice Jene Maglai.
Za dve godine u Bajmok uloženo preko 180 miliona dinara

Nakon obilaska tri projekta koje je finansirala ili sufinansirala lokalna samouprava, Maglai je naveo da je prošle godine uloženo 90 miliona dinara u izgradnju puta do prelaza Bačalmaš, a da je ove godine 75 miliona dinara "udruženo" sa preduzećem "Ravnica" u asfaltiranje starog Madaraškog puta.

Osim toga, kako je rekao, više od šest miliona dinara uloženo je u radove u sportskoj hali, a 16 miliona u zacevljenje dela kanala Guščarnik i uređenje jezera Kudeljara, dok je deo sredstava uložen i u atarske puteve.

"Kada sve saberete, u poslednje dve godine u Bajmok je uloženo preko 180 miliona dinara. Mislim da tolike pare nikada nisu stigle u ranijem periodu u Mesnu zajednicu Bajmok", rekao je Maglai.

Najavljujući pomoć i ostalim prigradskim zajednicama u ovoj meri, gradonačelnik je kao prioritet u Bajmoku postavio izgradnju prečistača, za koji je projekat izrađen.

Predsednik Skupštine Mesne zajednice Žolt Šimon ocenio je da su poslednje dve godine bile najuspešnije u njihovom radu.

"Dugo godina nismo imali toliki priliv sredstava sa strane koliko smo imali prošle i ove godine", rekao je Šimon.

On se nada da će ta saradnja biti nastavljena i u budućnosti na projektima unapređenja infrastrukture koji su već pripremljeni.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 4312
Povezane teme

Bajmok

opština bajmok

jene maglai

asfaltiranje ulica u bajmoku

mz Bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.