Komentara: 23
Pregleda: 5681

Za 24 časa nestalo preko 30 šahtovskih poklopaca i rešetki

25.07.2012. u 21:17h
Prekjuče smo objavili tekst u kojem konstatujući sada već opasnu situaciju kako za sigurnost građana tako i za budžet grada i tom prilikom upitali smo nadležne zašto se sa ovim problemom ne bave odlučnije i sistematičnije da bismo za nepunih 24 časa dobili još informacija o novim aktivnostima ovih nazovimo ih "otuđivačima"...
Za 24 časa nestalo preko 30 šahtovskih poklopaca i rešetki

Ogorčenost sugrađana je sve veća, ove aktivnosti su uzele maha i potrebno je nešto konkretno da se uradi kako ne bismo dolazili u situacije da građani uzmu stvar u svoje ruke i brane kako privatnu tako i državnu imovinu.

TEMA: Trend krađe šaht poklopaca i bakarnih proizvoda se nastavlja

Preko pištaljke javili su nam se iz MZ "Novi grad" u kojoj su izrazili nadanje da će nestanak slivnika ispod prvog poddvožnjaka, prijavljen još pre 2 nedelje komunalnoj policiji, biti adekvatno obezbeđen i da će se naći neko trajno rešenje za ovu lokaciju, među mnogima koje danas predstavljaju problem zbog ovih, nazovimo ih opet "otuđivača"

Za 24 časa nestalo preko 30 šahtovskih poklopaca i rešetkiImamo informacije od naših posetilaca da su ovih dana nestajali poklopci i rešetke na Radijalcu, u ulici Jenea Kalmara, Doža Đerđa i na početku Praške ulice.

Za poslednja dva dana, sa područja Jasibare i iz ulice Romena Rolana u Peščari, ukradeno je preko trideset šahtovskih poklopaca i slivničkih rešetki. Policija, komunalna policija i komunalna inspekcija kažu da tek povremeno otkrivaju izvršioce ovih otuđivanja, ali ih je teško uhvatiti na delu jer često menjaju područje grada u kojem deluju.

Pretpostavlja se da imaju kombi–vozila sa pokretnim dnom iz kojih pomoću dizalice podižu pretežno veoma masivne rešetke i poklopce.

Za zamenu rešetki ove godine iz budžeta Grada već je utrošeno 3,5 miliona dinara, a prošle godine šteta je iznosila preko 4,5 miliona dinara.

Za 24 časa nestalo preko 30 šahtovskih poklopaca i rešetki

Da li nekome ovo izgleda kao tema kojom se neko treba ozbiljno pozabaviti?

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 5681

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.