Komentara: 5
Pregleda: 4978
Foto

XVII Festival ljubavi i vina u sredu u Velikoj većnici

12.02.2018. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Na Dan Svetog Trifuna i Svetog Valentina u Velikoj većnici Gradske kuće biće održan 17. po redu Festival ljubavi i vina.
XVII Festival ljubavi i vina u sredu u Velikoj većnici

Po tradiciji, AKUD „SuLola“ će i ove godine na Dan  zaštitnika vinogradara i Dan zaljubljenih organizovati Festival i tako spojiti vino i ljubav kroz pesmu.  Početak koncerta zakazan je za 19.30 časova, a kao specijalni gost na festivalu će nastupiti Vladimir Lado Leskovar iz Slovenije.

- Vladimir Lado Leskovar je svoje najlepše dane karijere proveo u Beogradu, pevajući i živeći na festivalima i za muziku. Iz Slovenije nam takođe dolazi Stiški kvartet, koji je već nekoliko puta bio naš gost. Oni će se u svom programu osvrnuti na svoj jubilej, 25 godina rada, oni su dobro poznati subotičkoj vernoj publici. Imaćemo i stare proverene snage kao što su Tamara Babić, Ružica Inić, biće i dueta, biće Marko Križanović, nastupiće i „El gusto del flamenco“ a  od mladih snaga Etno grupa „Koreni“ zatim Ivana Dobrijević, kao i nekoliko mladih pevača iz Subotice i okoline - rekao je Aleksandar Toković, suoorganizator Festivala dodajući da će i ove godine festival imati humanitarni karakter - I ove godine humanitarni SMS „Srce za Sašu“ ćemo istaći na vidno mesto da pomognemo našem sugrađaninu. Nadam se da će svi naši sugrađani koji imaju želju i volju ukucati poruku i da na taj način pomognemo Saši za njegovo izlečenje.

Nastup na festivalu imaće i polaznici Školice glume Karmen Bardak, koja će sa Nikolom Ševerom voditi program.

Ulaznice za Festival se, po ceni od 400 dinara, mogu kupiti u Suvenirnici ispod Gradske kuće.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4978

Povezana vest

Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

jezero palić

palićko jezero

čišćenje palića

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

prečistač

prečistač otpadnih voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.