• Pregleda: 3820

XVII Festival ljubavi i vina u sredu u Velikoj većnici

Na Dan Svetog Trifuna i Svetog Valentina u Velikoj većnici Gradske kuće biće održan 17. po redu Festival ljubavi i vina.
Foto: Ilustracija (arhiva)
XVII Festival ljubavi i vina u sredu u Velikoj većnici

Po tradiciji, AKUD „SuLola“ će i ove godine na Dan  zaštitnika vinogradara i Dan zaljubljenih organizovati Festival i tako spojiti vino i ljubav kroz pesmu.  Početak koncerta zakazan je za 19.30 časova, a kao specijalni gost na festivalu će nastupiti Vladimir Lado Leskovar iz Slovenije.

- Vladimir Lado Leskovar je svoje najlepše dane karijere proveo u Beogradu, pevajući i živeći na festivalima i za muziku. Iz Slovenije nam takođe dolazi Stiški kvartet, koji je već nekoliko puta bio naš gost. Oni će se u svom programu osvrnuti na svoj jubilej, 25 godina rada, oni su dobro poznati subotičkoj vernoj publici. Imaćemo i stare proverene snage kao što su Tamara Babić, Ružica Inić, biće i dueta, biće Marko Križanović, nastupiće i „El gusto del flamenco“ a  od mladih snaga Etno grupa „Koreni“ zatim Ivana Dobrijević, kao i nekoliko mladih pevača iz Subotice i okoline - rekao je Aleksandar Toković, suoorganizator Festivala dodajući da će i ove godine festival imati humanitarni karakter - I ove godine humanitarni SMS „Srce za Sašu“ ćemo istaći na vidno mesto da pomognemo našem sugrađaninu. Nadam se da će svi naši sugrađani koji imaju želju i volju ukucati poruku i da na taj način pomognemo Saši za njegovo izlečenje.

Nastup na festivalu imaće i polaznici Školice glume Karmen Bardak, koja će sa Nikolom Ševerom voditi program.

Ulaznice za Festival se, po ceni od 400 dinara, mogu kupiti u Suvenirnici ispod Gradske kuće.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
SuperHik Odgovori
Pa dobro, ako je u sredu festival ljubavi i vina u Velikoj većnici, nije problem za ljubav, nekako ćemo se sami snaći, ali za cenu ulaznice od 400 dinara ste mogli obezbediti i koji decilitar vina.
Bladerunner Odgovori
Papazjanija od programa. Bez ukusa i stila. I babe I zabe na jednom besmislenom festival.
Nedim Odgovori
@Superhik Za zadovoljstvo u čašama ćeš morati da nađeš u subotu 17.2.u Tavankutu na festivalu vina i rakije.Kupiš degustacionu čašu koja košta oko300din i po malo pijuckaš i tražiš piće koje ti odgovara.Mnogi i naseckaju malo "divenice",sira,slanine,kruva da piće bolje klizi.Bude i roštilja,prodaje voća,meda kolača.Naravno rakija i vino su na prodaju isplati se jer jedna čaša vina 0,2 dclu hotelu Galerija nedeljom košta 225 din/rinfuza/ a ovde možeš za 300din kupiti čak 2 litre vina.Naravno tu su i tamburaši i lepa muzika.Jednom je Sveti Valentin ili Trifun
ffilozoff
#Nedim,hvala za informaciju. Dobro vino i rakija,uz meze,i tamburase,nama bolje!!!
pista Odgovori
Ja bi isao samo ukoliko Tokovic bude pevao
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.