Komentara: 6
Pregleda: 4904
Foto

„Winterfest“ doneo praznični duh u naš grad

06.12.2022. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
U centru grada počeo je jedanaesti „Winterfest“, zimski vašar koji već tradicionalno budi praznični duh u našem gradu. Ovogodišnja manifestacija okupila je više od 70 izlagača prehrambenih i proizvoda domaće radinosti.
„Winterfest“ doneo praznični duh u naš grad

Kao i prethodnih godina, Subotičani i posetioci našeg grada u vašaru kojim se širi miris kuvanog vina, kolača i božićnih bombona, moći će da uživaju od 5. decembra do 8. januara.

- Imamo prelepu božićnu i novogodišnju manifestaciju sa veoma bogatom ponudom, koja prikazuje praznični duh Subotice. Želim vam da želite i ostvarite više što vam treba, a ono što vam pretekne  podelite sa onima koji to nisu u prilici – poručio je Srđan Samardžić, član Gradskog veća za privredu, prilikom otvaranja manifestacije.

„Winterfest“ doneo praznični duh u naš grad„Winterfest“ će i ovoga puta imati humanitarni karakter, te svi koji žele da pomognu i doniraju novac to mogu da učine na posebno paviljovnu.

- Na prošlogodišnjoj manifestaciji skupljeno je 128.000 dinara koji su donirani Fondaciji za lečenje teško obolele dece i omladine pri Gradu Subotici, koja godinama unazad pomaže deci i njihovim roditeljima kojima je ova pomoć potrebna – podseća Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti. - Ovo nije jedini humani gest, tu je i kućica „Srce na dlanu“ u kojoj će tokom trajanja „Winterfesta“ subotički osnovci i udruženja građana izlagati i prodavati svoje radove a novac donirati vršnjacima u školama. Osnovcima su se priključila Opšta bolnica koja će izložiti predmete koje su napravili pacijenti sa Odeljenje psihijatrije u okviru svoje terapije.

„Winterfest“ doneo praznični duh u naš gradPo rečima Aleksandra Aleksića, direktora JP „Subotičke pijace“ , organizatora božićnog vašara, izlagači su iz cele Srbije, od Vrnjačke banje do Subotice.

- Zaista je široka ponuda proizvoda, verujem da će svako naći nešto za sebe i zato pozivam sugrađane da narednih dana posete "Winterfest“ i uživaju u prazničnoj atmosferi – dodaje Aleksić.

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022 Svečano otvaranje zimskog vašara - Winterfest 2022
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 4904
Povezane teme

winterfest subotica

novogodišnji vašar

zimski vašar

božićni vašar

vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.