Komentara: 8
Pregleda: 4298

"Wikileaks, tajne beogradskih depeša"

09.04.2012. u 16:47h
Izvor: RTV Yueco
Knjiga “Wikileaks, tajne beogradskih depeša” autora Nikole Vrzića promovisana je u subotu u amfiteatru Otvorenog univerziteta. Promociju knjige organizovala je Demokratska stranka Srbije čiji se potpredsednik Miloš Jovanović obratio velikom broju Subotičana koji su prisustvovali promociji. On je naglasio da knjiga govori o lažima vladajuće koalicije od 2005. do 2010 godine koje je Wikileaks objavio, a do kojih je autor knjige došao u američkim ambasadama kako u Srbiji, tako i širom evropskih gradova.
"Wikileaks, tajne beogradskih depeša"

Preko 1000 depeša poslato je iz američke ambasade u Beogradu, nekoliko stotina pristiglo iz američkih ambasada evropskih prestonica, a neke su poslate i iz State Departmenta.

Širom Srbije organizovano je preko 15 promocija u organizaciji Demokratske stranke Srbije. U ovoj stranci navode je promocija izuzetno značajna jer knjiga pokazuje ko danas vlada Srbijom.

Ono što je bitna činjenica, prema rečima članova DSS-a, nijedna od ovih depeša nije demantovana, a u knjizi se ne spominje samo politička, nego i krivična odgovornost.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 4298
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.