Komentara: 2
Pregleda: 3028

Webiz u novembru u Subotici: online poslovanje i digitalni marketing

27.10.2015. u 17:31h
Izvor: Subotica.com
Prošlo je vreme kada smo već nakon završenog fakulteta mogli da sebe nazovemo profesionalcem. Danas znanje zastareva za samo dve godine, pa formalno obrazovanje ostaje samo mrtvo slovo na papiru ukoliko konstantno ne pratimo nove trendove, usvajamo znanja i ulažemo u sopstvenu karijeru.
Webiz u novembru u Subotici: online poslovanje i digitalni marketing

Prvu priliku da od najboljih u svom poslu čuju najnovije informacije, primere iz prakse i dobre savete u oblasti online poslovanja i digitalnog marketinga Subotičani će imati na Webiz edukaciji o poslovnoj primeni interneta, koja se od 6. do 8. novembra, sada već tradicionalno, održava u hotelu Galleria.

Webiz edukacija nosi naziv “Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti”, a organizatori najavljuju da će svi slušaoci, zahvaljujući predavačaima iz Srbije i inostranstva, dobiti odgovor iz pitanja u nazivu programa.

Webiz u novembru u Subotici: online poslovanje i digitalni marketing

Posetite webiz.rs, dobro pogledajte program edukacije, procenite koja tema ili čije predavanje bi vam bili najkorisniji u vašem poslovanju, a onda brzo pošaljite mail na info@webiz.rs jer 5 najbržih Subotičana dobijaju popust od 50% na cenu kotizacije!

U okviru Webiz programa biće reči o Digitalnoj strategiji (Dušan Stojaković, Hemofarm), Promociji na internetu, Prodaji i naplati putem interneta (Dragan Varagić, online strateg i konsultant), Društvenim mrežama (Mihaela Turner, Homepage), i Integrisanim marketing komunikacijama (Goran Jankuloski, Executive Group).

Webiz u novembru u Subotici: online poslovanje i digitalni marketing

- Ove godine među predavačima imamo čak tri doktora nauka, od kojih nam jedan dolazi iz Holandije, prof. dr Dominik Mahr, jedan iz najveće farmaceutske kompanije u regionu, Hemofarma dr Dušan Stojaković, dok nam sa Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu dolazi prof. dr Danijela Lalić koja je prvi doktor nauka u Srbiji iz oblasti društvenih mreža. – naglašava Vladimir Kovač menadžer Webiz projekta.

Webiz u novembru u Subotici: online poslovanje i digitalni marketing

Nakon svakog predavanja slušaoci će imati priliku da čuju primere iz prakse kompanija poput Coca Cole (Nemanja Đurić), Naftne industrije Srbije (Nebojša Trajković), hotela Galleria (Branimir Cigale), Color Press Group (Robert Čoban), Adria Media Group (Ana Marković), Erste banke (Vladimir Mirkov), Nestle-a (Sandra Todorović), Infostuda (Tatjana Vidaković). Ovakvim pristupom slušaoci će moći da čuju najbolje primere iz prakse kompanija koje su postigle izuzetne rezultate svojim prisustvom i aktivnostima na internetu.

- Pored primarne edukacije slušaoce očekuju i zanimljive networking aktivnosti poput posete vinariji Zvonko Bogdan uz degustaciju vina, uživanja u bavarskim specijaliteima u Bavarskoj pivnici i mogućnost korišćenja wellness centra hotela Galleria. Takođe, svi slušaoci edukacije dobijaju vredne poklone, između ostalog i knjigu Filipa Kotlera Principi marketinga.– kaže Kovač.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3028
Povezane teme

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.