• Pregleda: 1410

Webiz edukacija održana prethodnog vikenda u hotelu Galleria

Webiz edukacija održana prethodnog vikenda u hotelu Galleria

U hotelu Galleria prethodnog vikenda održana je Webiz edukacija, poslovni događaj namenjen onima koji se bave digitalnim marketingom i svoj biznis razvijaju ili reklamiraju putem interneta. Ovaj događaj okupio je 150 poslovnih ljudi, a među predavačima našli su se stručnjaci marketinga, komunikacija, društvenih mreža, dizajna, kreativni direktori najjačih domaćih agencija i screenage zvezde.

Najzvučnija imena predavača ovogodišnje Webiz edukacije su Igor Arih (jedan od najvećih marketinških stručnjaka u regionu), Slavimir Stojanović Futro (legenda srpskog dizajna), trojica kreativnih direktora Slavoljub Stanković, Žarko Veljković i Nebojša Krivokuća.

Predavanje su održali i pripadnici velikih marketinških agencija Pioniri Communications, Direct media, Executive Group, Leo Burnett, velikih brendova Coca Cola, Infostud, Societe generale Srbija, kao i influenseri pevačica Sara Jovanović i youtuber Milan Inić Yasserstain. neke od kompanija koje su podržale Webiz su Samsung, kao generalni sponzor, zatim Societe Generale banka, Mts, Infostud, Erste banka i druge.

- Veoma smo zadovoljni kako je protekla Webiz edukacija. Dosta znanja, motivacije, dobrih primera iz prakse su naši učesnici čuli na predavanjima, a i divno se provodili tokom tri dana boravka u Subotici. Ljudi iz cele Srbije dolaze u Suboticu zbog Webiza, a nama kao organizatorima je posebno drago kada Subotičani prepoznaju važnost našeg događaja. Pohvalio bih tim Infostuda, firme koja svake godine šalje sve više svojih zaposlenih na Webiz jer su svesni koliko su oblasti kojima se na Webizu bavimo važne u ovom digitalnom dobu. - kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Ukoliko ste ove godine propustili Webiz edukaciju u Subotici, pratite sajt webiz.me i informišite se o datumu i temama Webiz konferencije koja će se u martu održati u Zrenjaninu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.