Komentara: 0
Pregleda: 3655

Vučinić ponovo predsednik GO DS

21.12.2008. u 10:04h
<p>Na redovnim izborima za predsednika i članove stalnog sastava Gradskog odbora Demokratske stranke održanim u subotu, 13. decembra, Sa&scaron;a Vučinić je kao jedini kandidat ponovo izabran za prvog čoveka subotičkih demokrata na dvogodi&scaron;nji mandatni period</p>
Vučinić ponovo predsednik GO DS

On je osvojio 549 glasova na partijskim izborima na subotičkom gradskom području na kojem su glasala 593 člana Demokratske stranke. Prema partijskom saopštenju, glasalo je nešto više od 62% od 944 člana stranke sa pravom glasa na subotičkom području.

Izabrano je i 25 članova u sastav stalnog odbora stranke. To su: Modest Dulić, Marta Aroksalaši Stamenković, Darko Antelj, Lazar Dulić, Nenad Ivanišević, Robert Santo, Slavko Parać, Đenđi Seleši, Vlatko Jovićević, Dragan Trklja, Daniel Kovačić, Ivan Vujić, Dejan Balažević, Nebojša Janjić, Ljubica Kiselički, Olivera Radnić, Damir Bubić, Dalibor Karadža, Nataša Aleksić, Senad Planić, Zoltan Terek, Stojan Ivošević, Silvija Aranđelović, Jelena Dragin i Marica Kuntić. Mandat članova Gradskog odbora je takođe dve godine.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3655
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.