Komentara: 13
Pregleda: 2575

Vučinić: Asfaltirati više od 150 ulica do 2016. godine

27.04.2012. u 16:41h
Izvor: RTV Yueco
Regulacija ulica predstavlja preduslov za uvođenje infrastrukture, izajvio je zamenik predsednika Gradskog odbora demokratske stranke u Subotici Saša Vučinić, predstavljajući infrastrukturni deo programa “Subotica gradi budućnost” koalicije “Izbor za bolji život – Boris Tadić”.
Vučinić: Asfaltirati više od 150 ulica do 2016. godine

Prema njegovim rečima, veliki delovi grada, mesne zajednice Peščara, Novo selo, Zorka, Makova sedmica, Železničko naselje, Veliki Radanovac, i drugi neplanski građeni delovi grada ne mogu da dobiju osnovnu infrastrukturu jer ne postoje planski regulisane i imovinski-pravno rešene saobraćajnice i ulice.

Vučinić naglašava da su u protekle četiri godine donešeni svi regulacioni planovi. Prema njegovim rečima, u narednom periodu predstoji veliki posao sređivanja imovinskih odnosa I uvođenje infrastrukture, vodovoda, kanalizacije, asfalta, trotoara. Vučinić kaže da je u proteklih nekolika godina na području grada i prigradskih naselja izgrađeno i revitalizovano više od 200 ulica.

U narednom periodu, od 2012. do 2016. prioritet koalicije biće izgradnja i asfaltiranje više od 150 ulica, odnosno da svaka regulisana ulica dobije asfalt.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 2575
Povezane teme

Saša Vučinić

Asfaltiranje ulica u Subotici

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.