Komentara: 13
Pregleda: 2289

Vučinić: Asfaltirati više od 150 ulica do 2016. godine

27.04.2012. u 14:41h
Izvor: RTV Yueco
Regulacija ulica predstavlja preduslov za uvođenje infrastrukture, izajvio je zamenik predsednika Gradskog odbora demokratske stranke u Subotici Saša Vučinić, predstavljajući infrastrukturni deo programa “Subotica gradi budućnost” koalicije “Izbor za bolji život – Boris Tadić”.
Vučinić: Asfaltirati više od 150 ulica do 2016. godine

Prema njegovim rečima, veliki delovi grada, mesne zajednice Peščara, Novo selo, Zorka, Makova sedmica, Železničko naselje, Veliki Radanovac, i drugi neplanski građeni delovi grada ne mogu da dobiju osnovnu infrastrukturu jer ne postoje planski regulisane i imovinski-pravno rešene saobraćajnice i ulice.

Vučinić naglašava da su u protekle četiri godine donešeni svi regulacioni planovi. Prema njegovim rečima, u narednom periodu predstoji veliki posao sređivanja imovinskih odnosa I uvođenje infrastrukture, vodovoda, kanalizacije, asfalta, trotoara. Vučinić kaže da je u proteklih nekolika godina na području grada i prigradskih naselja izgrađeno i revitalizovano više od 200 ulica.

U narednom periodu, od 2012. do 2016. prioritet koalicije biće izgradnja i asfaltiranje više od 150 ulica, odnosno da svaka regulisana ulica dobije asfalt.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 2289
Povezane teme
Saša Vučinić Asfaltiranje ulica u Subotici DS Subotica izbori subotica 2012 Demokratska stranka izbori 2012
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.