Komentara: 52
Pregleda: 35098

Vučić i Grabar Kitarović u ponedeljak u Subotici, očekujte saobraćajni kolaps

18.06.2016. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak, 20. juna, sa predsednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar – Kitarović. Jedan deo susreta (oko 16 časova) održaće se i u Subotici kada se i očekuje blokada saobraćaja pojedinih ulica u širem centru grada.
Vučić i Grabar Kitarović u ponedeljak u Subotici, očekujte saobraćajni kolaps

Susreti će se odvijati na više lokacija, u kasnim prepodnevnim časovima u hrvatskom mestu Dalj nedaleko od Vukovara, dok će u poslepodnevnim časovima boraviti u u Donjem Tavankutu i Subotici.

Dvoje visokih zvaničnika u Donjem Tavankutu će u 14,30 časova obići Dom kulture „Matija Gubec“, dok će u 16 časova u Subotici održati sastanak na kojem će se potpisati Deklaracija o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja između Republike Srbije i Republike Hrvatske.

Predsednica Hrvatske je u decembru 2014. godine u sklopu predizborne kampanje za funkciju koju sada obavlja  posetila hrvatsku zajednicu u Vojvodini. U Subotici se sastala sa predstavnicima DSHV-a koji su joj pružili podršku u kandidaturi.

Vučić i Grabar Kitarović u ponedeljak u Subotici, očekujte saobraćajni kolaps

Pripremite se na saobraćajni kolaps u širem centru grada

Iako se policija verovatno neće oglašavati ovim povodom, vrlo je verovatno da će poslepodnevni deo ponedeljka Subotičanima biti upamćen po saobraćajnom kolapsu, kao što je to bilo pri nedavnoj poseti premijera Srbije i Mađarske kada je grad u užem delu bio paralisan na više sati, pa će građani i svi učesnici u saobraćaju u tom periodu morati da budu malo tolerantniji.

Premijer i predsednica u Suboticu dolaze iz pravca Donjeg Tavankuta očekuje se da će najveće gužve biti na potezu od Somborskog puta preko Matka Vukovića pa sve do Štrosmajerove, odnosno Glavne pošte. Mogući pravac je i kroz Zagrebačku pa preko Maksima Gorkog u Štrosmajerovu. S obzirom da dve delegacije posle sastanka odlaze u suprotnim stranama, nije isključeno ni da će se "očistiti" i pravac od Glavne pošte prema raskrsnici kod Nove opštne i Senćanski put.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 35098

Povezane vesti

Povezane teme

Aleksandar Vučić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.