Komentara: 37
Pregleda: 9890

Vrhovni sud vraća Balaževića na stari posao

20.11.2017. u 16:43h
Izvor: Subotica.com
Vrhovni sud vraća Balaževića na stari posao

Odlukom Vrhovnog kasacionog suda, najviše pravosudne istance u našoj zemlji, Petar Balažević dobio je spor protiv Grada i treba da se vrati na radno mesto „adekvatno sa njegovom stručnom spremom i sposobnostima“ u JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i izgradnju.

Balažević je juna 2014. godine podneo tužbu zbog neosnovanog otkaza u JP „Direkcija za izgradnju grada“. Posle tri i po godine, koliko je trajao proces, tog preduzeća više nema, ali tu je novo preduzeće kao pravni naslednik.

Presuda je pravosnažna, a 4. decembra ona treba da bude i izvršna.

Ovim povodom kontaktirali smo Petra Balaževića, sadašnjeg direktora Gerontološkog centra, koji nije želeo ništa da komentariše dok ova sudska odluka ne bude izvršna.

Podsetimo, Balažević je tehnološkim viškom proglašen 2014. godine, tik po dolasku Jenea Maglaija na čelo grada. Ipak, u izjavi medijima, Maglai negira da ima veze sa tim.

- Nisam to uradio ja, nego Upravni odbor (predsednik je bio Tivadar Bunford prim.a), ali moje mišljenje je da je grad profitira time što on nije bio na tom radnom mestu, na koje je došao putem svoje partije – rekao je Maglai.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 9890

Povezane vesti

Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

petar balažević

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.