• Pregleda: 6643

Vremenska prognoza za 9. maj (četvrtak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 9 do 13 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno i kišovito vreme.
Vremenska prognoza za 9. maj (četvrtak)

Jutarnje časove obeležiće oblačno i kišovito vreme, s temperaturom od 9 stepeni. Tokom dana kiša će padati nešto jačim intenzitetom, dok se prestanak padavina očekuje u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 13 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći će doći do razvedravanja, a temperatura će se spustiti na 9 stepeni.

Narednog dana (petak) očekuje se sunčano i prijatno vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 20 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Milana Odgovori
Placamo toplani fiksni deo i kad je 40 stepeni napolju , a sada kada je spoljna temperatura nocu 5-6 ne misle upaliti. Stvarno losa politika .
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.