• Pregleda: 6575

Vremenska prognoza za 29. april (ponedeljak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 7 do 18 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno i kišovito vreme.
Vremenska prognoza za 29. april (ponedeljak)

Jutarnje časove obeležiće delimično oblačno i prohladno vreme, s najnižom temperaturom od 7 stepeni. Tokom dana doći će do potpunog naoblačenja, koje će doneti kišu u popodnevnim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 18 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Tokom noći kiša će padati nešto jačim intenzitetom, a temperatura će se spustiti na 9 stepeni.

Narednog dana (utorak) očekuje se slično vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 14 stepeni, a duvaće umeren do jak, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
DJANGO Odgovori
Njouuuu
As
Tako je breeee, jedva čekam da gledam video izveštaje sa Palićkog uranka kako bežite od vetra i kiše i skrivate se pod ogavne šatore sa gmo pljeskama... Živeli!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.