• Pregleda: 1451

Vremenska prognoza za 25. septembar (ponedeljak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 11 do 19 stepeni, a duvaće pretežno severoistočni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti delimično oblačno i sveže vreme, a tokom kasnih večernjih časova moguća je kratkotrajna kiša.
Vremenska prognoza za 25. septembar (ponedeljak)

Sunce će izaći u 06:33 časova, kada će temperatura biti najniža, odnosno 11 stepeni. Jutarnje časove obeležiće delimično oblačno i sveže vreme, koje će se zadržati do kraja dana. Duvaće pretežno severoistočni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u sutrašnjem danu iznosiće 19 stepeni, koliko će biti u 14 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 3.9, što je njegova srednja vrednost i predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 18:35 časova, kada će temperatura iznositi 17 stepeni, i u ovom periodu dana doći će do potpunog naoblačenja. Tokom kasnih večernjih časova, moguće su kratkotrajne padavine, a temperatura će se spustiti na 14 stepeni.

Narednog dana (utorak) očekuje se slično vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 23 stepeni, a duvaće severoistočni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.