Komentara: 0
Pregleda: 3860

Vremenska prognoza za 24. januar (četvrtak)

23.01.2019. u 21:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -3 do 1 stepen, a duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme uz susnežicu, koja će u poslepodnevnim časovima prerasti u sneg.
Vremenska prognoza za 24. januar (četvrtak)

Jutarnje časove obeležiće oblačno i suvo vreme, s temperaturom od -1 stepen. Oko podneva se očekuje susnežica, koja se će u poslepodnevnim časovima prerasti u snežne padavine. Najviša dnevna temperatura iznosiće 1 stepen, a duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći sneg će nastaviti da pada, a temperatura će se spustiti na najniža -3 stepena.

Narednog dana (petak) očekuje se oblačno i suvo vreme, uz mogućnost snežnih padavina u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće -1 stepen, a duvaće slab do umeren, pretežno severni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3860
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.