Komentara: 0
Pregleda: 1747

Vremenska prognoza za 23. avgust (sreda)

23.08.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 14 do 23 stepena, duvaće severozapadni vetar, brzinom do 4 metara u sekundi. Pred nama je svež i delimično oblačan dan, dok se od sutra očekuju topliji dani.
Vremenska prognoza za 23. avgust (sreda)

Sunce je izašlo u 05:52 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 14 stepeni. Tokom prepodneva biće sveže i delimično oblačno, ali bez padavina. Duvaće severozapadni vetar, brzinom do 4 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 23 stepena, koliko će biti u 13 časova, kada će doći do razvedravanja. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 6.2, što je i dalje visoko i zahteva adekvatnu opreznost.

Zalazak sunca biće u 19:38 časova, kada će temperatura iznositi 20 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na 15 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (četvrtak) biće pretežno vedro. Najviša dnevna temperatura iznosiće 28 stepeni, a duvaće promenljiv vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1747
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.