• Pregleda: 5200

Vremenska prognoza za 21. maj (utorak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 8 do 20 stepeni, a duvaće slab do umeren, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Prepodnevne časove obeležiće vedro i sunčano vreme, dok se u poslepodnevnim očekuje kiša.
Vremenska prognoza za 21. maj (utorak)

Jutarnje časove obeležiće vedro i sunčano vreme, s najnižom temperaturom od 8 stepeni. Tokom dana doći će do naoblačenja, koje će doneti kišu u poslepodnevnim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 20 stepeni, a duvaće slab do umeren, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Tokom noći kiša će padati nešto jačim intenzitetom, a temperatura će se spustiti na 13 stepeni.

Narednog dana (sreda) očekuje se slično vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 22 stepena, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
DJANGO Odgovori
Kes kolica i mazalica
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.