Komentara: 0
Pregleda: 1224

Vredne nagrade za Dečje pozorište Subotica

05.12.2018. u 10:19h
Izvor: Subotica.com
Sa 49. Susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije, Dečje pozorište Subotica vratilo se sa tri nagrade, koje je stručni žiri jednoglasno dodelio Viktoriji Palfi, Sloboda Tiboru i Hristini Nadevoj.
Vredne nagrade za Dečje pozorište Subotica

Susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije održali su se od 28. do 30. novembra u Pozorištu mladih u Novom Sadu, a u okviru programa bile su izvedene lutkarske predstave iz Beograda, Niša, Kragujevca, Zrenjanina, Novog Sada i našeg grada. Dečje pozorište Subotica i ove godine je osvojilo vredne nagrade koje je žiri, u čijem sastavu su bili dramaturg Željko Hubač, reditelj Dragoslav Todorović i glumac Saša Latinović, doneo jednoglasno.

Nagradu za najboljeg mladog glumca "Milena Sadžak", koju je ustanovilo Pozorište lutaka Niš, žiri je dodelio Viktoriji Palfi za ulogu dečaka Vasje u predstavi "Izvini mama".

Vredne nagrade za Dečje pozorište Subotica

Nagrada za glumačko ostvarenje pripala je Sloboda Tiboru za ulogu Karlsona u predstavi "Karcsi kalandjai", a ova predstava dobila je i nagradu za najbolju scenografiju, koju je žiri dodelio Hristini Nadevoj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1224
Povezane teme

Subotičko Dečje pozorište

dečje pozorište

nagrada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.