Komentara: 50
Pregleda: 12890
Foto

Vredna donacija iz Holandije za Opštu bolnicu

04.09.2017. u 17:39h
Izvor: Subotica.com
Porodica Van Mers iz Holandije donirala je Opštoj bolnici vrednu medicinsku opremu, koja će doprineti unapređenju uslova za zbrinjavanje pacijenata u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Troškove transporta 30 bolničkih kreveta, invalidskih kolica, posteljine i medicinske opreme iz Holandije finansirao je Grad Subotica.
Vredna donacija iz Holandije za Opštu bolnicu

Opšta bolnica je od porodice Van Mers iz holandskog grada Vuhta, koja godišnje odmore provodi na Paliću, dobila donaciju i pre dve godine. Današnjom donacijom, prema rečima v.d. direktora subotičke Opšte bolnice, dr Slobodana Puškara samo će biti nastavljen kontinuitet u unapređenju pružanja usluga zdravstvene zaštite.

- Radi se o izuzetno vrednoj donaciji, koja je jedna u nizu donacija koje smo dobili ove godine. Pacijentima ćemo moći da obezbedimo bolji komfor i kvalitetnije lečenje u bolnici na ovaj način. Uz ovu donaciju, pre nekoliko dana smo dobili sredstva od Pokrajinske vlade za gastroenterološku dijagnostiku, za novi kolonoskop. Pre toga smo kompletirali očnu ambulantu sa najmodernijom opremom za dijagnostiku očnih bolesti. Tako da proces obnavljanja Opšte bolnice teče u kontinuitetu. Angio sala je praktično završena, čekamo još odluku zdravstvene inspekcije tako da praktično očekujemo svaki dan da krenemo sa dijagnostikom koronarne bolesti srca i lečenjem akutnog infarkta miokarda - rekao je Slobodan Puškar, v.d. direktora Opšte bolnice.

Vredna donacija iz Holandije za Opštu bolnicu

Lokalna samouprava finansirala je troškove transporta, pa se donatorima zahvalio i gradonačelnik, Bogdan Laban, koji je rekao da će Grad nastaviti da pruža podršku Opštoj bolnici, kako bi se podigao nivo zdravstvene zaštite.

- Veoma smo zainteresovani da nivo zdravstvene zaštite podignemo na viši nivo u Subotici i Opšta Bolnica nam je prioritet. Znamo da građani imaju primedbe i u prošlosti i danas, i zato nam je cilj da te primedbe otklonimo i poboljšamo uslove za rad u samoj bolnici, uslove za smeštaj pacijenata, ali i uslove za radnike, medicinske sestre, i doktore - izjavio je Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice.

Izvor: Subotica.com
Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije Vredna donacija za Opštu Bolnicu Subotica iz Holandije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 50
Pregleda: 12890
Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

bogdan laban

donacija bolnici

bolnica subotica

slobodan puškar

medicinska oprema

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.