Komentara: 12
Pregleda: 17770

Voz Subotica-Bar ponovo saobraća od 15. jula

06.07.2017. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Akcionarsko društvo za železnički prevoz putnika, "Srbija Voz" iz Beograda, objavilo je na svom sajtu da će od 15. jula međunarodni voz za Bar ponovo saobraćati iz Subotice.
Voz Subotica-Bar ponovo saobraća od 15. jula

Voz "Panonija" će iz našeg grada polaziti svakog dana u 18:37 časova, dok će se iz Bara vraćati u 16:50 časova. U svom sastavu, voz će imati kola sa sedištima, spavaća i kušet kola, kao i kola za prevoz praćenih automobila.

U pitanju je sezonska linija, što znači da će putnici iz Subotice do crnogorskog primorja, ovim vozom moći da putuju do kraja letnje sezone.

Cena karte u jednom pravcu, za prvi razred iznosiće oko 40 evra, dok će za drugi razred putnici morati da izdvoje 27 evra. 

Direktan voz iz Subotice do Bara nekada je saobraćao kao redovna linija, nakon čega je postao sezonska, a od prošlog leta ova linija je ukinuta. Putnicima iz Subotice, na taj način je bilo uskraćeno direktno putovanje vozom do Jadrana, te su zbog toga pisali i peticije da se ovaj voz vrati.

Osim železničkog saobraćaja, putnicima iz našeg grada na raspolaganju je i autobuski prevoz, koji dva puta dnevno polazi ka Herceg Novom, a za kartu je potrebno izdvojiti oko 4.000 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 17770
Povezane teme

polasci vozova

voz subotica bar

železnički prevoz

autobuski prevoz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.