Komentara: 12
Pregleda: 6684

Vojvođanski derbi u subotu (FK Spartak Zlatibor voda - FK Vojvodina)

20.04.2012. u 21:31h
Izvor: FK "Spartak"
Spartak Zlatibor voda u subotu 21.04. u 25. kolu Jelen Super lige dočekuje ekipu Vojvodine. Povodom Vojvođanskog derbija održana je press konferencija u press sali na Gradskom stadionu na kojoj su prisustvovali Zoran Milinković, šef struke i Miljan Milivojev, strelac prvog gola u prošlom kolu protiv FK Rad na Banjici.
Vojvođanski derbi u subotu (FK Spartak Zlatibor voda - FK Vojvodina)

Kako to i dolikuje prvo se obratio šef struke Zoran Milinković - U goste nam dolazi ekipa koja ima izuzetan potencijal sa veoma kvalitetnim pojedincima kao što su Stevanović, Abubakar i Katai. Svesni smo toga da nas čeka jako teška utakmica, međutim nismo bez ambicija u ovom duelu. Želimo da opravdamo osvajanje tri boda u prošlom kolu protiv Rada i da nastavimo taj niz. Svesni smo da će biti teško ali daćemo sve od sebe.

Problemi sa igračkim kadrom koji traju ceo prolećni deo se i dalje nastavlja. Najiskusniji prvotimac Vidak Bratić nema pravo nastupa zbog kartona, dok zbog povreda i dalje su van stroja Čović i Đurđević. Još ne znamo da li možemo računati na Despotovića, dok su Bjedov i Đorđević imali blage prehlade ove nedelje. U konkurenciji za prvi tim je Stevanović, koji se oporavio od povrede i Adamović koji je odradio kartone - završio je Zoran Milinković

Miljan Milivojev, jedan od najzaslužnih što je ekipa u prošlom kolu osvojila sva tri boda u Beogradu nadovezao se na svog šefa - U goste nam dolazi Vojvodina, izuzetno kvalitetna ekipa. Veoma mi je drago što sam dobio priliku od šefa struke. Donekle sam uspeo da se odužim golom protiv Partizana i Rada, koji su došli kao plod dobrog rada na treninzima i saradnje svih saigrača. Ukoliko mi se ponovo ukaže prilika, nadam se dobrom izdanju i novom golu. Želeo bih ovom prilikom da pozovem navijače u što većem broju na Gradski stadion, odužićemo se dobrom igrom i velikim zalaganjem na terenu i nadam se povoljnom rezultatu.

Utakmica između Spartak Zlatibor vode i Vojvodine igra se na Gradskom stadionu u subotu 21.04. sa početkom od 16h. Za one koji ne budu u mogućnosti da dođu na stadion TV Arenasport je obezbedila prenos.

Kao i prethodnih kola kada je FK "Spartak" igrao svoje prvenstvene utakmice pokušaćemo preko sajta subotica.com da kroz praćenje rezultata i dešavanja donosimo nove informacije iz minuta u minut.


Policijska uprava Subotica izdala je saopštenje u kojem se skreće pažnja posetiocima ovog događaja da je unošenje i upotreba alkohola, kao i unošenje i korišćenje pirotehničkih sredstava zabranjeno i da će svako izazivanje nereda u okolini i na stadionu, koje može ugroziti bezbednost prisutnih biti sankcionisano.

U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Apeluje se na navijače oba tima, kao i na sve građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbednom održavanju ove sportske priredbe.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 6684
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.