Komentara: 2
Pregleda: 3442

Vojvođanski derbi: Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Vojvodinu

03.04.2015. u 17:32h
Izvor: RTV City
U okviru 21. kola Jelen super lige Srbije, fudbaleri Spartaka u subotu ode 14 časova dočekuju ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Posle dvonedeljne pauze fudbaleri Spartaka pokušaće pred domaćom publikom da pruže svoj maksimum i savladaju tradicionalnog neugodnog rivala koji ove sezone, kao i Spartak, u svojim redovima ima dosta mladih igrača.
Vojvođanski derbi: Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Vojvodinu

Nakon trijumfa u Jagodini i pobede u prijateljskoj utakmici nad premijerligašem iz Bijeljine u taboru plavo belih vlada odlično raspoloženje, i utakmicu sa „lalama“ dočekuju maksimalno skoncetrisani i motivisani.

Ulogu favorita u Vojvođanskom derbiju, trener Petar Kurćubić prepušta Novosadskom prvoligašu, a od svojih izabranika očekuje dobru igru i na kraju rezultat koji će Spartaku doneti mirniji nastavak prvenstva.

Igrački kadar pred subotnji susret ojačan je povratkom Kovačevića i Jondića, ali na terenu „plavi golubovi“ biće lišeni usluga levog beka Miloševića koji će zbog parnih kartona propustiti ovaj susret.

Meč 21. kola između Spartaka i Vojvodine igra se sutra na Gradskom stadionu sa početkom u 14 časova, a stručni štab i igrači pozvali su publiku, pogotovo domaće navijače, da dođu na stadion i daju podršku subotičkoj ekipi koja će im mnogo značiti protiv "ljutog" rivala.

Cene ulaznica iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz uz pratnju roditelja, dok žene plaćaju redovnu ulaznicu. Sezonska karta za zapadnu tribinu iznosi 2.500 dinara.

Izvor: RTV City
FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine FK "Spartak" uoči 21. kola i meča protiv Vojvodine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3442

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.