Komentara: 1
Pregleda: 2742

Vojvodina uspešnija u finalu rukometnog Kupa Srbije

05.06.2015. u 21:45h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka nisu uspeli da iznenade favorizovanu, ali po mnogim parametrima i kvalitetniju ekipu Vojvodine koja je u finalnom meču odigranom u Novom Sadu osvojila svoj četvrti ovosezonski trofej, a Spartak će se i ovaj put morati zadovoljiti drugom pozicijom i u ovom takmičenju.
Vojvodina uspešnija u finalu rukometnog Kupa Srbije

Spartak je u ovom meču bio formalni domaćin, ali pravu podršku u Novom Sadu imala je Vojvodina koja je igrala na svom terenu.

Do polovine prvog dela Spartak je držao korak sa Vojvodinom, ali u nastavku novosađani nošeni snažnom podrškom domaće publike lagano su stvarali razliku pa je rezultat na poluvremenu bio +5 (11:16).

Vojvodina je u 40. minutu meča stigla na novu maksimalnu prednost od +7, a tada su kola za Spartak krenula nizbrdo. Odlična rešenja u napadu bila su nerešiva enigma za Spartakovu odbranu, a napad subotičke ekipe demoralisao je odlični Kocić koji je imao fenomenalno golmansko popodne.

Gradila je Vojvodina razliku i ona je u jednom momentu iznosila i +12, dok je u samom finišu Spartak ipak mogao do jednocifrenog zaostatka, ali ponovo sjajni Kocić ostao je koncentrisan do samog kraja i uveo svoju ekipu u novo slavlje.

Vojvodina uspešnija u finalu rukometnog Kupa Srbije

Foto: Jaroslav Pap / Tanjug

Spartak - Vojvodina 23:34 (11:16)

SPARTAK VOJPUT: Vukoslavović (2 odbrane) , Kosović, Jelić 1, Đekić 7, Knežević 3, Kovalević, Lojaničić 2, Bojanović, Jovanović 3, Radulović (4 odbrane, 2 sedmerca) , Distol 1, Županjac 1, Kaltak 2, Čupić 1, Vuković.

VOJVODINA: Živković 2, Orbović 5, Todorović 1, Elezović 3, Perović (2 odbrane) , Marjanović 4, Smiljanić, Ranisavljević 1, Lazović, Arsenić, Nikolić 4, Denić 1, Stanković 10 (2) , Bećirović 3, Kocić (15 odbrana, 2 sedmerca) , Ćurković.

Jedan od najzapaženijih, po mnogim parametrima i igrač utakmice bio je golman Vojvodine Kocić koji je maestralno branio šuteve na svoj gol, posebno je to bilo izraženo u drugom delu, za ukupno 17 odbrana.

Ovim trofejom Vojvodina još jednom je pokazala da je najdominantija ekipa u Srbiji i sasvim zasluženo i u ovom finalu slavi pobedu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2742

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.