Komentara: 1
Pregleda: 5985

Vojput pobednik 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu

22.06.2015. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
U izuzetno zanimljivom finalu sinoć odigranom na terenu u Prvomajskoj ekipa Vojputa savladala je Jasimpex Superinfo posle penal serije i po drugi put u četvorogodišnjoj istoriji turnira podigla pehar za najbolju ekipu. U borbi za treće mesto bolja je bila ekipa Prologisa koja je savalala Mateks rezultatom 5:2.
Vojput pobednik 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu

U prvom meču dana, u borbi za treće mesto, između Prologisa i Milenijum nije bilo velike neizvesnosti. Iako su ekipe na poluvremenu postigle po dva pogotka, u nastavku je Prologis nastavio bolju igru iz prvog dela i zasluženo postigao još tri pogotka i tako bez ikakve naznake drame podigao trofej osvajača trećeg mesta i ček na 20.000 dinara.

Prologis - Milenijum 5:2 (2:2)

U velikom finalu sastale su se ekipe Vojput-a i Jasimpex, Superinfo a pobednika samo saznali tek posle penal serije. U tvrdoj i borbenoj utakmici prvi je poveo Jasimpex Superinfo preko Maravića u 13. minutu meča, ali njihova radost nije dugo trajala pošto je nekoliko minuta kasnije Nedić efektnim golom glavom izjednačio na 1:1.

Preokret za Vojput doneo je Žarković na dva minuta pre kraja prvog dela, što im je i omogućilo blagu psihološku prednost u nastavku. Posle kratke pauze igrači su izašli na teren još spremniji i motivisaniji, prštalo je na sve strane, vodili su se snažni, ali nadasve sportski dueli. U prvih desetak minuta meča obe ekipe imale su svoje izgledne šanse, ali istakli su se golmani obe ekipe koji su "skidali" ono što je praktično već viđeno u golu.

Vojput pobednik 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu

Posle nekoliko izglednih šansi ekipa Jasimpeks Superinfo ipak sustiže prednost Vojputa i odvodi meč u vrlo zanimljivu završnicu, baš onako kako i dolikuje velikom finalu. na nepuna dva minuta do kraja meča Jasimpex Superinfo imao je priliku da sa bele tačke ponovo dođe u vođstvo, ali ta prilika nije bila iskorišćena, što je na kraju, ispostavilo se, kažnjeno u penal seriji koju je Vojput dobio 7:6

Vojput - Jasimpex Superinfo 2:2 (2:1) / 7:6

Pre podele pehara, medalja i nagradnih čekova za prve tri ekipe turnira usledila su priznanja za najbolje pojedince. Za najefikasnijeg golgetera proglašen je Zoran Radulović iz trećeplasiranog Prologisa, najkorisniji igrač je bio Miloš Grubor iz Vojputa, dok je najbolji golman bio Stevica Dragosavljević iz Jasimpex Superinfoa

Vojput pobednik 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu

Pehar za najbolju ekipu turnira i nagradni ček u iznosu od 100.000 dinara preuzeo je kapiten Vojputa Čedomir Žarković.

Na 4. letnjem turniru učešće je uzelo petnaest ekipa podeljene u četiri grupe. Turnir je od ponedeljka igran svakodnevno, a vremenske prilike su išle na ruku organizatoru. Posle grupne faze u petak je četvrtfinalnim duelima počela eliminaciona faza koja se sinoć završila velikim finalom u kojem je Vojput podigao najvredniji pehar po drugi put.

Turnir je organizovao JKP "Stadion" uz podršku Grada Subotice, a mečeve, pogotovo u završnici, pratio je veliki broj gledalca. Na poslednja dva meča turnira tribine su bile popunjene skoro do poslednjeg mesta, broj gledalca koji su posmatrali mečeve sa skoro svake slobodne pozicije oko terena je bio oko 600.

Vojput pobednik 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu

Izvor: Subotica.com
Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu Poslednji dan 4. Letnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5985
Povezane teme

Grad Subotica

teren u prvomajskoj ulici

prvomajska

jkp stadion subotica

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.