Komentara: 21
Pregleda: 6559

Vojinović kandidat za predsednika Privredne komore Srbije

27.08.2014. u 20:39h
Izvor: RTV Yueco
Upravni odbor Regionalne privredne komore Subotica doneo je jednoglasnu odluku kojom je kandidovao sadašnjeg predsednika RPK Subotica Slobodana Vojinovića za predsednika Privredne komore Srbije.
Vojinović kandidat za predsednika Privredne komore Srbije

Kako se navodi u saopštenju izdatom nakon današnje sednice komore, Vojinović će biti kandidovan ako Željko Sertić, sadašnji predsednik PKS, bude izabran za ministra privrede u Vladi Srbije.

“Sposobnost gospodina Vojinovića, znanje, elokventnost, iskustvo, ugled, poznanstva i veze preporučuju ga na ovu poziciju, na opšte dobro privrede Srbije. Aktivnosti privrednih komora se moraju pojačati na svim nivoima” – navedeno je, između ostalog, u saopštenju.

Dodaje se da je donešen je i jednoglasan zahtev da se izabere i Generalni sekretar Privredne komore Srbije. Vojinović se na čelu RPK Subotica nalazi od jula 1996. godine, a pre toga je bio direktor Industrije mesa “29. novembar” i “Jugokože”.

Od 2008. do 2012. godine obavljao je i funkciju zamenika Pokrajinskog sekretara za privredu u Pokrajinskoj Vladi, dok je od 2012. godine na čelu Upravnog odbora Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 6559
Povezane teme

privredna komora

Slobodan Vojinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.