Komentara: 2
Pregleda: 2286

Vladimir Grbić gost u nastavku ciklusa razgovora "Da, ovo sam ja!"

27.06.2017. u 12:52h
Izvor: Subotica.com
Drugi gost ciklusa razgovora "Da, ovo sam ja!" u četvrtak, 29. juna, biće glumac Narodnog pozorišta Subotica Vladimir Grbić. S njim će razgovarati direktorka SGSU Nela Tonković, s početkom u 19 časova.
Vladimir Grbić gost u nastavku ciklusa razgovora "Da, ovo sam ja!"

Ciklus "Da ovo sam ja!" zamišljen je kao serija razgovora sa istaknutim umetnicima iz Subotice, koji će odabrati jedan umetnički rad iz kolekcije Savremene galerije Subotica, najpribližniji njihovom životnom i umetničkom stavu. Taj rad bi trebalo da posluži kao osnova razgovora o umetnosti, sponama njenih različitih disciplina, ali i o radu umetnika koji je sagovornik. Prvi sagovornik u ciklusu bio je Goran Evetović, profesor perkusija u Muzičkoj školi Subotica.

Drugi sagovornik u ciklusu razgovora biće Vladimir Grbić, glumac Narodnog pozorišta Subotica. Grbić je rođen je 6. aprila 1980. godine u Rumi. Akademiju umetnosti, na dramskom odseku, završio je u Novom Sadu, u klasi profesora Bore Draškovića. Od 2004. član je subotičkog Narodnog pozorišta, u kojem je odigrao oko 40 predstava, među kojima su "Sabrana dela Viljema Šekspira", "Draga Jelena Sergejevna", "Sumnjivo lice", Ožalošćena porodica" i druge. Takođe, glumio je u filmovima "U zemlji krvi i meda" i "Jesen u mojoj ulici", i bio je učesnik u devet televizijskih reklamnih spotova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2286
Povezane teme

vladimir grbić

nela tonković

savremena galerija subotica

da ovo sam ja

ciklus razgovora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.