Komentara: 1
Pregleda: 1706

VK "Palić" na Balkanskom šampionatu za kadete i juniore

09.09.2013. u 13:52h
Izvor: RTV Yueco
Proteklog vikenda održan je u Beogradu Balkanski šampionat u veslanju za kadete i juniore u ženskim i muškim disciplinama.
VK "Palić" na Balkanskom šampionatu za kadete i juniore

Na šampionatu su nastupili reprezentacije Bugarske, Rumunije, Grčke, Turske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Veslački klub Palić je imao pet veslača u ekipama reprezentacije.

Mačković Martin je bio član četverca bez kormilara i osmerca za juniore i u obe discipline je osvojio srebrnu medalju.Paći Eva je bila član četverca skul za juniorke i osvojila je bronzanu medalju.Pap Šarolta, Purucki Emeše i Paći Ema su bili članovi četverca skul za kadetkinje i osvojili su četvrto mesto, a Purucki Emeše i Paći Ema su nastupile još u dublskulu za kadetkinje gde su osvojile peto mesto.

Veslačkom klubu Palić u septembru predstoje još tri regate i to: 15. septembra međunarodna regata u Solnoku u Mađarskoj, 21. i 22. septembra državno prvenstvo u Beogradu i 29. septembra međunarodna regata u Osijeku u Hrvatskoj.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1706
Povezane teme

veslački klub palić

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.