Komentara: 3
Pregleda: 3133

Više od 50 slobodnih budžetskih mesta na Građevinskom fakultetu u Subotici

17.09.2013. u 15:09h
Građevinski fakultet u Subotici produžio je drugi konkursni rok za upis na osnovne akademske studije građevinarstva, na studijskim modulima: konstrukcije, hidrotehnika i vodno inženjerstvo okoline, saobraćajnice i stambeno projektovanje.
Više od 50 slobodnih budžetskih mesta na Građevinskom fakultetu u Subotici

Kako je saopšteno, na fakultet se u ovom roku može upisati ukupno 76 studenata od kojih 52 studenta na finansiranje iz budžeta i 24 samofinansirajuća studenta.

Od ukupnog broja studenata finansiranih iz budžeta mogu se upisati tri studenta koji su zaršili odgovarajuće srednje škole u inostranstvu, kao i dva studenta romske nacionalnosti" - navodi se u saopštenju fakulteta.Konkurs je otvoren do 20. septembra. Kandidati će polagati prijemni ispit iz matematike, na srpskom ili mađarskom jeziku, 20. septembra u 10 časova, dok će se upis vršiti istog dana od 11 do 13 časova.

Uslovi konkurisanja na osnovne akademske studije su završeno srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju.

Troškovi samofinansiranja iznose 72.000 dinara na godišnjem nivou, dok cena školarine za strane studente iznosi 1.500 evra, a gotovo svi budžetski studenti imaju mogućnost da dobiju smeštaj i hranu u okviru Studentskog centra, navedeno je u saopštenju.

Više infomacija zainteresovani mogu dobiti na zvaničnom sajtu fakulteta www.gf.su.ac.rs.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3133
Povezane teme

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.