Komentara: 1
Pregleda: 1187
Foto

Više od 100 mališana iz socijalno ugroženih porodica učestvovalo u "Medinim kreativnim radionicama"

24.10.2022. u 17:40h
Izvor: Subotica.com
U fiskulturnoj sali OŠ "Matko Vuković" juče je održana svečanost povodom završetka prvog ciklusa "Medinih kreativnih radionica", projekta koji je realizovalo Udruženje "Za Suboticu svim srcem".
Više od 100 mališana iz socijalno ugroženih porodica učestvovalo u "Medinim kreativnim radionicama"

Tokom jučerašnje svečanosti, organizovan je i humanitarni bazar na kom su se prodavale rukotvorine koje su izradili učesnici prvog ciklusa "Medinih kreativnih radionica".

Prodajom magneta za frižider, privezaka za ključeve, podmetača za čaše i drugih predmeta koje su deca izradila, prikupili smo nešto više od 46 hiljada dinara. To je dovoljno novca da se kupi potrošni materijal za naredni ciklus radionica - objašnjava Branko Prćić iz Udruženja "Za Suboticu svim srcem".

Više od 100 mališana iz socijalno ugroženih porodica učestvovalo u "Medinim kreativnim radionicama"Više od 100 mališana iz socijalno ugroženih porodica učestvovalo u "Medinim kreativnim radionicama"Besplatne kreativne radionice, namenjene deci iz socijalno ugroženih porodica, održavale su se u protekla dva meseca.

Kroz radionice je prošlo 120 mališana. To je bila prilika da se druže, zabave i nauče da izrađuju razne upotrebne predmete. Kako je prvi ciklus prošao odlično, nakon praznika, odnosno u prvoj polovini naredne godine realizovaćemo i drugi ciklus "Medinih kreativnih radionica" - najavljuje Prćić.

Tokom izvođenja bogatog zabavnog i kulturno-umetničkog programa za decu je kroz nekoliko plesnih numera nastupila snežna kraljica "Frozen", dobru atmosferu je kompletirao energični klovn, a svoj nastup, koji je izmamio salve aplauza, imala su deca koja su izvodila folkorne igre.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem" Humanitarni bazar "Za Suboticu svim srcem"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1187
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.