Komentara: 0
Pregleda: 6486

VIII susret oldtajmera za vikend u Subotici, Đurđinu i na Paliću

30.05.2018. u 17:40h
Izvor: Subotica.com
Osmi po redu Međunarodni susret oldtajmer vozila, u organizaciji Međunarodnog oldtajmer kluba "Subotica“, biće održan 2. i 3. juna. Na izložbama u Đurđinu, Subotici i na Paliću biće prikazano 45 vozila.
VIII susret oldtajmera za vikend u Subotici, Đurđinu i na Paliću

Prvi put ove godine izložba će biti organizovana i u Đurđinu ispred katoličke crkve „Sveti Josip Radnik“  u subotu, 2. juna od 10 do 13 časova, u okviru manifestacije „Dužijanca“. U popodnevnim satima, oldtajmeri se sele u Suboticu, na Prozivku, gde će od 17.30 do 19.30 časova, biti postavljeni na šetalištu kod bazena.

Drugog dana manifestacije, u nedelju, izložba će  biti organizovana na Paliću,  kod Velike terase  od 10 do 13 časova.

Moto susreta, koji će ove godine okupiti oko 80 učesnika iz zemalja u okruženju, glasi "Sprečimo ovo" kako bi se sprečila prodaja starih vozila u staro gvožđe.

- Značajno je što ćemo ove godine na izložbi imati tri bitne ličnosti iz sveta automobilizma iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Prvi put će na nekoj izložbi koju organizuje neki klub biti prisutni predsednici saveza oldtajmer vozila tih država. Najstarije vozilo će biti  iz 1932. godine, dolazi gospodin Adam Korudolf sa jednim „Ševroletom“. Imaćemo prekrasna vozila, biće nekoliko „Mercedesa“ iz 50-tih godina, „Volvo“ isto iz 50-tih godina. Imaćemo „Jaguara“ iz 60-tih godina, „Dodž“ pick up, koji se može videti u američkim filmovima, isto iz 50-tih godina. Vozila su restaurirana pa izgledaju kao nova - najavio je Teufik Isaković, predsednik Međunarodnog oldtajmer kluba „Subotica“.

VIII susret oldtajmera za vikend u Subotici, Đurđinu i na Paliću

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6486
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

susret oldtajmera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.