Komentara: 16
Pregleda: 4325

Vetzavod donirao tonu hrane azilu za pse

24.04.2014. u 15:15h
Izvor: RTV Yueco
Veterinarski zavod Subotica donirao je jednu tonu hrane Udruženju građana „Anima Subotica“ koje vodi brigu o oko 50 pasa. Akcija Veterinarskog zavoda Subotica je počela pre oko dva meseca, a Udruženje građana „Anima Subotica“ je prvo dobilo ovakav vid donacije.
Vetzavod donirao tonu hrane azilu za pse

Udruženje građana „Anima Subotica“ je organizacija koja se bavi zaštitom prava ljudi, prava životinja i zaštitom životne sredine. Njihov cilj je da u gradu sprovedu masovnu sterilizaciju pasa i mačaka sa ulice, kao i onih pasa i mačaka čiji vlasnici nisu u finansijskoj mogućnosti da je obezbede. Donacija Veterinarskog zavoda Subotica dovoljna je da bi pokrila dvomesečnu ishranu oko 50 pasa.

Svi koji žele da pomognu ovu humanitarnu akciju Veterinarskog zavoda Subotica, mogu besplatno da preuzmu Android aplikaciju „Lajavko“ sa Google Play prodavnice, a svi koji imaju azile ili društvo za zaštitu životinja mogu poslati poruku na facebook stranici „Dog & Style“ i na taj način postati učesnici humanitarne akcije i potencijalni dobitnici hrane za pse brenda „Dog & Style“.

Svakim preuzimanjem Android aplikacije „Lajavko“ povećava se količina hrane koja će biti donirana nekom od prijavljenih azila.

Vetzavod donirao tonu hrane azilu za pse

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 dan
Komentara: 16
Pregleda: 4325

Povezana vest

Povezane teme

azil za pse

napušteni psi

psi lutalice

veterinarski zavod

vetzavod

udruženje anima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.