Komentara: 0
Pregleda: 3531

Održan Šmekerica izbor pasa

14.04.2014. u 17:30h
Veliki broj pasa raznih veličina, rasa i karaktera, predstavilo se danas na Šmekerica izboru u okviru Dog&Style akcije Veterinarskog zavoda Subotica, članice Victoria Group, koji se sprovodi u šest gradova širom Srbije.
Održan Šmekerica izbor pasa

Nakon takmičenja u Kragujevcu i Novom Sadu, beogradski Delta City otvorio je ovog popodneva vrata mnogobrojnim psima koji su se za prestižnu titulu Šmeker i Šmekeruša slikali u posebno za ovu priliku dizajniranom kabrioletu. Fotografije će u ponedeljak, 7. aprila biti postavljene na Fejsbuk strani Dog&Style u albumu za Beograd i učesnici će imati mesec dana da se prikupljanjem lajkova izbore za tri mesta u samom finalu.

Nestašni mešanci, graciozne pudle, simpatični labradori, maleni maltezeri i čivave, stali su na crtu jedni drugima i zadali tešku muku žiriju koga od njih da proglasi za gradskog hipstera, najveću šopoholičarku i najbolju ekipu iz kraja. Ipak, na kraju je njih 15 otišlo sa specijalnim nagradama, a ni ostali takmičari nisu ostali praznih šapa – svi učesnici su dobili ukusne poklone u vidu "Dog&Style" hrane za pse koja garantuje vrhunski obrok za vašeg lјubimca, bez obzira na rasu i uzrast.

Održan Šmekerica izbor pasa

Događaj je imao i humanitarni karakter pa je tako, kao posebna novina, predstavljena i Android igrica „Lajavko“, koja besplatno može da se preuzme sa Google Play prodavnice. Prisutni su mogli da odigraju igricu na licu mesta i dodatno se zabave na samom događaju, a za svako preuzimanje igrice Veterinarski zavod Subotica donira hranu azilima za napuštene životinje. Udruženja i azili za napuštene životinje mogu da se prijave na Fejsbuk strani Dog&Style kako bi im bila donirana hrana, a prva tona hrane biće poklonjena Udruženju građana „Anima“, iz Subotice, koje se bavi humanitarnim radom u oblasti zaštite prava ljudi, prava životinja i zaštite životne sredine

Nakon takmičenja u Beogradu, naredni događaj zakazan je za jun u Nišu, kada će Šmekeri sa juga Srbije moći da pokažu svoje kvalitete i lepotu i pokušaju da osvoje neku od zabavnih titula ili konkurišu za glavnu titulu - Šmekera i Šmekerušu Srbije za 2014. godinu.

Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 3531

Povezana vest

Povezane teme

azil za pse

udruženje anima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.