Komentara: 0
Pregleda: 1457

Veslanje: Za vikend 60. regata "Vojvodina Open", učestvuje oko 300 takmičara

02.07.2022. u 09:21h
Izvor: Subotica.com
Veslanje: Za vikend 60. regata "Vojvodina Open", učestvuje oko 300 takmičara

Na Palićkom jezeru od 1. do 3. jula održava se jubilarna, šezdeseta po redu veslačka regata "Vojvodina Open". Organizatori očekuju oko 300 takmičara iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske i Severne Makedonije.

- "Vojvodina Open" je tradicionalno takmičenje, prvenstvo pokrajine otvorenog tipa, koje se na našem jezeru održava više od pola veka, a Veslački klub "Palić" je domaćin, koji gaji odličnu saradnju i prijateljstvo, kako sa srpskim klubovima, tako i sa klubovima u Mađarskoj, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji - poručuje organizator, VK "Palić". - Ove godine smo u program takmičenja uvrstili memorijalnu trku Tomislav Zvekanović, u čast preminulog čika Tomike, dugogodišnjeg predsednika i trenera našeg kluba, koji je svojim radom doprineo izuzetno mnogo u razvoju kluba i sporta u Subotici.

Veslanje: Za vikend 60. regata "Vojvodina Open", učestvuje oko 300 takmičara

Veslački klub "Palić" pozvao je sve ljubitelje veslanja, pre svega naše sugrađane, da dođu u subotu i nedelju (2. i 3. jula) i bodre veslače i lokalni klub. Kvalifikacione trke počinju od 9.30 časova, dok finala počinju od 13 časova.

Kao i ranijih godina, za bezbednost svih učesnika tradicionalne regate, kako na obali tako i na vodi, brinuće se grupa spaslaca na vodi Crvenog krsta Subotice i Vojvodine, kaoi brojni volonteri koji učestvuju u organizaciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1457
Povezane teme

veslački klub palić

veslačka regata

regata vojvodina open

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.