Komentara: 0
Pregleda: 1185

Veslanje: "Palić" osvojio četiri medalje na Kupu Srbije

11.05.2022. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda Beograd je bio domaćin 2. Kupa Srbije i 2. kola Omladinske lige u veslanju gde su nastupali i takmičari Palića i ostvarili zapažene rezultate, osvojivši četiri medalje.
Veslanje: "Palić" osvojio četiri medalje na Kupu Srbije

Adel Arnold i Laura malatinski  su osvojile bronzu u kategoriji dubl skul za pionirke. Teodara Blagojević u kategoriji 1xKŽ (skif za kadetkinje) uzela je srebro, dok je njihov klupski drugar Sergej Čipak u  kategoriji 1xKM (skif za kadete) doveslao do najsjajnije medalje.

Bodove za klub doneli su i Balint Fileki, Mark Gorotva, Bence Juhas i Filip Mesaroš u kategoriji 4xJM -četverac skul za juniore.Boglarka Korhec u kategoriji 1xPŽ (skif za pionirke) obezbedila je bodove.

Veslanje: "Palić" osvojio četiri medalje na Kupu SrbijeU kategoriji 4xKM - četverac skul za kadete- Sergej Čipaksa Markom Marićem iz Danubiusa 1885, Ognjenom Dobrićem iz Grafičara i Lazarom Živanovićem iz Smedereva osvojio je još jedno zlato.

U generalnom plasmanu veslači Palića zauzeli su psmo mesto. Posle drugog kola prema osvojenim bodovima u Kupu Srbije pozicionirali su se na peto mesto, dok u Omladinskoj ligi na 9. mestu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1185
Povezane teme

veslački klub palić

veslačka regata

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.