• Pregleda: 3869

Veliko prelo u januaru 2013.

Veliko prelo u januaru 2013.

Veliko prelo u organizaciji Hrvatskog kulturnog centra „Bunjevačko kolo“ biće održano 19. januara 2013. godine u Velikoj sali Kola.

Uprkos tome što je „Bunjevačko kolo“ pod stečajem, okupili su se članovi Kola koji imaju veliku želju da se održi kontinuitet proslave ove manifestacije koja se održava od 1879. godine.

Ulaznice će koštati 2.000 dinara, a informacije o nabavci karata mogu da se dobiju na broj telefona: 024 555-738.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
Vesko Odgovori
Meni je dosta od stecaja od kada sam radio u AGROKOMBINATU SUBOTICA, dok nisam dobio otkaz, tako da sada nebi isao na prelo pod stecajem.Samo jos to fali da stecajni upravnik i stecajni sudija odrze govor i zdravicu.Mozda je ovo i poslednja prilika da se u ovoj ustanovi odrzi prelo, posto postoji mogucnost da zgrada HKC " Bunjevacko Kolo " bude prodata.Kada je rasprodat veliki AGROKOMBINAT, ovo ce za stecajnog upravnika biti " maciji kasalj " sto se tice prodaje.
kojot Odgovori
Ako je Hrvatski kulturni centar zasto onda nije Hrvatsko kolo nego Bunjevacko kolo?
dot Odgovori
Posle svega sto se desavalo oko Bunjevackog kola barem meni nije neki dozivljaj biti na prelu u sali Bunjevackog kola , sve je postalo previse minimalizovano ,uvek sam za prela koja su se organizovala u hali sportova vise sveta , provoda , a i vide nas drugi drugacije. Inace sam redovan ucesnik velikog prela unazad desetak godina a ove godine dobro razmislicu.
Northboy Odgovori
Zgrada Hkc "Bunjevacko Kolo" ne moze biti prodata, jer je u vlasnistvu opstine! Tako da bi bio apsurd da drzava prodaje drzavi svoje nektretnine!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.