Komentara: 18
Pregleda: 8664

Vedranu Lazareviću pritvor do 30 dana zbog mogućeg bekstva

19.02.2009. u 20:56h
Izvor: Blic
Vedranu Lazareviću pritvor do 30 dana zbog mogućeg bekstva

Okružni sud u Subotici saopštio je da je Vedranu Lazareviću istražni sudija Danko Mandić odredio pritvor do 30 dana zbog mogućeg bekstva i uticaja na svedoke.
Branilac osumnjičenog je u zakonskom roku izjavio žalbu na rešenje istražnog sudije, ali je vanraspravno veće Okružnog suda juče odbilo žalbu kao neosnovano.

U izjavi za „Blic" Krstić kaže da mu motivi napada na njega nisu poznati i da Vedrana Lazarevića i njegove prijatelje poznaje od ranije iz grada, mada se nisu družili.

- Te večeri sam sa prijateljem otišao u posetu zajedničkom drugaru. Sve do sat posle ponoći bili smo kod njega i pretraživali internet sajtove. Kada su drugari predložili da izađemo u grad na piće dvoumio sam se jer nisam želeo da me vidi neko iz kluba, pošto smo tog dana imali utakmicu u Novom Bečeju - priča Miladin Krstić.
Ipak, odlazi sa drugarima do „Saxa", a potom do „Q" bara i posle jednog pića za šankom napušta lokal.

- Krenuli smo kući i Ulici Matije Korvina prošli smo pored džipa. Tada su oni izašli iz kola i počeli revoltirano da dobacuju zašto sam im navodno ogrebao kola. Začudio sam se tim povicima i moj drugar im je rekao: „Šta to pričate?". Međutim, nastavili su da dobacuju u stilu „već duže vreme me nerviraš. Izbošću te nožem". Vređao mi je i majku i tada je došlo do koškanja - priča Miladin Krstić.

Dok je dvojicu njegovih drugara tukla grupa pristiglih momaka, Krstić je ostao sam sa dvojicom, među kojima je bio i Vedran Lazarević.

- Dobio sam nekoliko udaraca, a onda sam osetio jak udarac u stomak, ali u tom trenutku nisam znao da sam uboden nožem. Udario me je drškom od noža u glavu, a pošto sam dizao ruke da se odbranim oštrica mi je zakačila obraz. Tada je dotrčalo obezbeđenje iz „Renesanse" i neko od njih me gurnuo u taksi i povikao taksisti da vozi brzo u bolnicu - kaže Krstić.
Prema njegovim rečima sve učesnike napada poznaje iz viđenja i mogao bi da ih prepozna, ali mu nikada neće biti jasno zbog čega su ga mladići, koji mu ni generacijski nisu bliski, napali i zamalo ubili.
- Priče da smo Vedran i ja u zavadi od ranije nisu tačne kaže Krstić.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 18
Pregleda: 8664
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.