Komentara: 4
Pregleda: 4955

Večeras promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu

16.08.2013. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub Spartak sutra igra svoju prvu prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu u novoj sezoni - protivnik je ekipa OFK "Beograd". Večeras od 19 časova na glavnom Gradskom trgu FK "Spartak održaće zvaničnu promociju aktuelnih takmičarskih ekipa svih generacija.
Večeras promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu

Fudbaleri Spartaka sutra od 17:30 igraju prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni pred domaćom publikom, gost je OFK "Beograd".

Uvertira pred ovaj meč je današnja zvanična promocija kluba na Gradskom trgu u kojoj će učestvovati sve selekcije, od najmlađih pa sve do seniora. Igrači i stručni štab svih selekcija okupiće se večeras nešto pre 19 časova ispred klubskih prostorija, kod zgrade "Jadran" i prošetati Korzom do glavnog Gradskog trga gde će uz navijače i prisutne gledaoce Klub predstaviti timove za novu takmičarsku sezonu.

Ovom prilikom biće postavljeni pultovi na kojima će se omogućiti simpatizerima i navijačima Spartaka da se učlane u Klub navijača (u osnivanju) po promotivnoj ceni od 1.000 dinara za čitavu sezonu. Članska karta je ujedno i ulaznica za aktuelnu sezonu na sve utakmice koje FK "Spartak" igra na domaćem terenu, odnosno Gradskom stadionu.

Na Trgu će biti upriličen i mini koncert na kojem će nastupiti subotički bend "Girls & maniac" (Jovana, Nera i Bojan), a na promociji kluba će biti promovisana i maskota Kluba, poslednje prezentovano rešenje, koje je naišlo na generalne simpatije simpatizera i navijača Kluba koje su izrazili kako na lokalnim sajtovima tako i u internim anketama koje su sprovođene na više lokacija i dešavanja.

Večeras promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu

Za sve one koji neće biti u mogućnosti da prisustvuju, a zainteresovani su da isprate makar jedna deo atmosfere - povežite se večeras od 19 časova na našu kameru na Gradskom trgu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4955

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski trg

marinci

navijači spartaka

klub navijača

promocija

navijački klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.