Komentara: 2
Pregleda: 2587

Večeras na Trgu druženje sa šampionima ABA-2 lige i proslava Spartakovog istorijskog uspeha

22.05.2024. u 10:39h
Izvor: Subotica.com
Nepunih nedelju dana je prošlo od nezaboravne večeri pune emocija i dana koji će biti ispisan zlatnim slovima u istoriji Košarkaškog kluba "Spartak Office shoes", večeras će bit prilika da se podsetimo ko je šampion ABA-2 lige. Ljubitelji igre pod obručima, navijači i simpatizeri subotičkog kluba pozvani su večeras na druženje na Trgu.
Večeras na Trgu druženje sa šampionima ABA-2 lige i proslava Spartakovog istorijskog uspeha

Kao znak zahvalnosti za svu podršku, dobru energiju i vernost Uprava KK "Spartak Office shoes" organizuje večeras u centru grada tematsko veče "Druženje sa šampionima", tokom kojeg će svi ovi "zlatni momci", među njima i MVP lige, ali i stručni štab i najvažniji ljudi zaslužni za "reset", izaći pred Subotičane. Fotografisanje sa sugrađanima, potpisivanje autograma i žurka na Trgu.

Podsetimo, Spartak je u debitantskoj sezoni u Regionalnoj ABA-2 ligi, osvojio šampionsku titulu, koju je potvrdio u veličanstvenom revanš meču finala ovog takmičenja protiv Vojvodine, pred dupke punim tribinama subotičke Hale sportova. Ovaj istorijski uspeh subotičke košarke osim povratka na veliku scenu, po mišljenju mnogih gde mu je mesto, u narednoj sezoni donosi Spartaku i takmičenje sa najjačim klubovima regiona, među kojima su svakako Crvena zvezda, Partizan, Borac, Olimpija, CIbona, Budučnost, Split, Mornar, Mega...

Druženje sa šampionima zakazano je za večeras u 19:30 u centru grada (ispred prodavnice "Office shoes", Korzo 4).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 3 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2587
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.